Υψηλό ήταν το επίπεδο και φέτος στο τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του «εμβληματικού» προέδρου του συλλόγου, Χρήστου Μπάτση. Στο φετινό τουρνουά αγωνίστηκαν 600 παιδιά, από σωματεία της περιοχής ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και την Θεσσαλονίκη.

Οι διοργανωτές απέστειλαν το ακόλουθο ευχαριστήριο δελτίο Τύπου: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για την πετυχημένη διεξαγωγή του 8ου τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης», όλες τις ομάδες, τους αθλητές, τους προπονητές που συμμετείχαν, καθώς και τους γονείς. Χαιρόμαστε για την ανταπόκριση των ομάδων και για την ικανοποίηση τους για το επίπεδο της διοργάνωσης, στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 600 αθλητές, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε 3 διαφορετικά γήπεδα (Περιγιαλίου, Κωτσάλου, στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»). Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές, Βασίλη Τσέπα, Στέφανο Μυλωθρό, Δημήτρη Καραμάνη, τον υπεύθυνο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, Κώστα Τσιμτσίρη, τον φροντιστή, Κώστα Χατζηγεωργίου, τους Βασίλη και Μανώλη Εμμανουηλίδη, τους γονείς που κι αυτοί «ίδρωσαν την φανέλα» και βοήθησαν τα μέγιστα: Kατερίνα Σαλκάμη, Έλσα και Αικατερίνη Τσεκίρογλου, Αναστασία Πολύζου, Γιάννα Γιαννακίδου, Παντελή Γιαντσίδη, Σάββα Παπάζογλου, Νίκο Νικολαϊδη, Θεόδωρο Μήτρα, Μαρία Κασάπη, Θεοδόση Καράμπελα.

Σημαντική ήταν και η προσφορά των χορηγών μας, ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε υψηλό το επίπεδο της διοργάνωσης και τις παροχές μας στους μικρούς αθλητές από την Καβάλα, την Δράμα, την Ξάνθη, τις Σέρρες, την Θάσο και την Θεσσαλονίκη. Ήταν πολλοί αυτοί που βοήθησαν για ένα τόσο μεγάλο και δύσκολο τουρνουά και σίγουρα ένας από αυτούς, ήταν και η πανταχού παρούσα Ευτυχία Θειόκα, που εδώ και αρκετούς μήνες έχει προσφέρει τα μέγιστα, με αγάπη και ανιδιοτέλεια στον Α.Ο. «Καβάλα».

Τέλος, ευχαριστούμε για την υποστήριξη την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, τους διαιτητές, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Παράρτημα Καβάλας), τους «Σαμαρείτες» Καβάλας, τον συνδιοργανωτή Δήμο Καβάλας, τους αντιδημάρχους, Γιάννη Προμούσα, Απόστολο Μουμτσάκη, Κώστα Βακιρτζή και τον αντιπεριφερειάρχη, Χρήστο Γάκη. Μία πόλη, μία ομάδα κι ένα τουρνουά ακαδημιών».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ