Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας ενημερώνει ότι συστάθηκε η νέα συντακτική ομάδα του περιοδικού «Νέο Υπόστεγο», που αποτελείται από τις: Φωτεινή Δανάτσκου, Στέλλα Ναλμπάντη, Μαρία Τσακίρη, Αναστασία Τσιρογιαννάκη. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού, ετοιμάζοντας το 5ο τεύχος, απευθύνει πρόσκληση προς όσες και όσους το επιθυμούν, να αποστείλουν προς δημοσίευση: α) κείμενα λογοτεχνικού χαρακτήρα (πεζά, ή ποιητικά), επιστημονικές μελέτες, καθώς και κείμενα γνώμης και κοινωνικής παρέμβασης (έρευνες, συνεντεύξεις, κείμενα κριτικής κ.λπ.) σε ηλεκτρονική μορφή, ή και β) έργα από τον χώρο των εικαστικών τεχνών, (ζωγραφική, γλυπτική, κεραμική χαρακτική, φωτογραφία, κόμικς κ.ά.) σε υψηλή ανάλυση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Παρακολουθώντας τις εξόχως δραματικές εξελίξεις στην χώρα μας και στον κόσμο, που σχετίζονται τόσο με την κλιματική κρίση, όσο και με την κρίση των ανθρωπιστικών αξιών, αποφασίστηκε η θεματική του επόμενου τεύχους να αφορά αυτά τα πεδία, συνδυαστικά, ή και μεμονωμένα. Ευπρόσδεκτες είναι και συμμετοχές που ενδέχεται να μην εντάσσονται στην παραπάνω θεματική και θα δημοσιευθούν σε ιδιαίτερη ενότητα του περιοδικού. Υπενθυμίζεται ότι, τα έργα που θα αποσταλούν πρέπει να μην έχουν δημοσιευθεί και να συνοδεύονται από ένα σύντομο βιογραφικό των δημιουργών τους. Για την αποστολή των συμμετοχών, είναι διαθέσιμο το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του περιοδικού στην διεύθυνση: ypostego.2020@gmail.com, ενώ ο χρόνος αποστολής εκτείνεται έως και τα μέσα Ιανουαρίου του 2024».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.