-Η Αγγελική Δεληκάρη δεν τοποθετήθηκε, ακόμα, για το ζήτημα της απορρόφησης, της αρπαγής για την ακρίβεια, των επτά πανεπιστημιακών τμημάτων του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) στην Καβάλα και την Δράμα, από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.  Αναφέρομαι στην Αγγελική Δεληκάρη, διότι προέρχεται από τον ακαδημαϊκό χώρο και είναι βουλευτής Καβάλας.

-Ο συνάδελφος της, Ευριπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης, βγήκε να «πανηγυρίσει» δημοσίως, ότι πέτυχε να κάνει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Ο «Εύρι», που είναι διαχρονικά πολέμιος της Καβάλας και της Δράμας! Προσπαθεί να πείσει τους Καβαλιώτες και τους Δραμινούς, ότι θα έχουν οφέλη εάν ενταχθούν τα επτά τμήματα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μάλιστα, «Εύρι» καρντάσι, θα έχουν όσα οφέλη είχαν τις προηγούμενες δεκαετίες, που έκανες ότι περνούσε από το χέρι σου, για να υποβαθμίζεται η ανατολική Μακεδονία και να παίρνει την «μερίδα του λέοντος» η Ροδόπη (ούτε καν όλη η Θράκη). Τα χρόνια πέρασαν και δεν μπορείς να ξεγελάσεις, πλέον, τους Καβαλιώτες και τους Δραμινούς με τις υποσχέσεις σου.

-Αλλά, πρέπει να βρεθεί ο έμπειρος πολιτικός, που θα βάλει στην θέση του τον αλαζόνα «Εύρι». Δεν περιμένω από την νεοεκλεγείσα Αγγελική Δεληκάρη να του απαντήσει. Την απάντηση οφείλει να του δώσει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, πρωτίστως, μαζί με τον Γιάννη Πασχαλίδη. Ο Καβαλάρχης ασχολείται με τα θέματα οδικής ασφάλειας!

-Δεν γίνεται, καρντάσια, να αφήσουμε τον «Εύρι» να αλωνίζει, γιατί η Καβάλα και η Δράμα θα βλέπουν χειρότερες ημέρες συνέχεια. Δεν αξίζουν η Καβάλα και η Δράμα να γίνονται «μπαλάκι» πότε στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. και πότε στο Δ.Π.Θ. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατάργησε το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για να το εντάξει στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. Και σήμερα, η Νέα Δημοκρατία θέλει να «κλέψει», με πολιτική απόφαση, επτά πανεπιστημιακά τμήματα και να τα προσφέρει «λάφυρο» στον «Εύρι» και το Δ.Π.Θ.!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.