Συνεχίζουν στον «δρόμο» των νικών οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας

0

Συνεχίζουν στον «δρόμο» των επιτυχιών οι μικτές ομάδες κάτω των 14 ετών (Κ14) και κάτω των 16 ετών (Κ16) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας. Για την 4η αγωνιστική ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων πέτυχαν σημαντικές και δύσκολες νίκες, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα Κ14 νίκησε με σκορ 4-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης και θα τα δώσει όλα για την 1η θέση στον όμιλο απέναντι στην Ε.Π.Σ. Έβρου. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Νταούτ (2) και Λαγκάκης (2).

Η ομάδα Κ16 έδειξε «καρδιά πρωταθλήτριας» και με ανατροπή στον επιπλέον χρόνο του αγώνα, νίκησε με σκορ 2-1 την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Ξάνθης. Έτσι, παρέμεινε μόνη στην 1η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης προηγήθηκε με τέρμα του Μπαλάση με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Η ομάδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και ασκώντας πίεση, έφτασε στην ισοφάριση στο 70ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Κιουτσούκωστα. Και στην τελευταία φάση του αγώνα, πέτυχαν την ανατροπή με τον Σπανδωνίδη! Την ερχόμενη και προτελευταία αγωνιστική ημέρα (Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024) για την φάση των ομίλων, οι μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Έβρου στην Αλεξανδρούπολη. Οι βαθμολογίες στους δύο ομίλους είναι οι ακόλουθες:

Κ14

Ε.Π.Σ. Καβάλας 12 βαθμοί, Ε.Π.Σ. Έβρου 9, Ε.Π.Σ. Ξάνθης 3, Ε.Π.Σ. Θράκης 0.

Κ16

Ε.Π.Σ. Καβάλας 7 βαθμοί, Ε.Π.Σ. Ξάνθης 4, Ε.Π.Σ. Θράκης 3, Ε.Π.Σ. Έβρου 3.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ