Συνδυασμός «Ώρα Δημιουργίας»: «Ευχόμαστε στην παράταξη του κυρίου Κλειτσιώτη καλή συνέχεια, συνεχίζουμε τον προεκλογικό μας αγώνα»

0

Από τον συνδυασμό «Ώρα Δημιουργίας» εστάλη το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Ο δημοτικός συνδυασμός «Ώρα Δημιουργίας», υποχρεωμένος από τις τρέχουσες εξελίξεις, να τοποθετηθεί σε όσα τις τελευταίες ώρες, ερήμην του, αναπαράγονται στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφορικά με το θέμα της συνένωσής του με τον συνδυασμό του κυρίου Κλειτσιώτη και κυρίως του προσώπου του επικεφαλής αυτού, επιθυμεί να σημειώσει τα ακόλουθα:

Τους τελευταίους 2 μήνες, αν και το ενδιαφέρον της τοπικής επικαιρότητας είχε επικεντρωθεί στο πρόσωπο του επικεφαλής, υπήρξε μία κοπιώδης προεργασία με σκοπό την διευθέτηση πολλών άλλων θεμάτων, που αφορούσαν την ταυτότητα του κοινού, πλέον, συνδυασμού και την διαμόρφωση του προγράμματός του. Σε αυτό το πλαίσιο είχε συμφωνηθεί τελικώς, η διατήρηση του ονόματος του συνδυασμού μας «Ώρα Δημιουργίας», ως όνομα του νέου κοινού συνδυασμού, καθώς και η υιοθέτηση του συνόλου του προγράμματος, όπως αυτό είχε ήδη ανακοινωθεί από την επικεφαλής μας, Αναστασία Ιωσηφίδου, στις 6 Ιουλίου 2022. Επιπλέον, στο χρονικό αυτό διάστημα πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Καβάλας δύο έρευνες κοινής γνώμης, από δύο διαφορετικές εταιρίες, με σκοπό την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου κοινού συνδυασμού, εκ των οποίων στην πρώτη καταγράφηκε μία σαφής και αναμφισβήτητη υπεροχή της κας Ιωσηφίδου, σε όλες τις επιμέρους συνιστώσες της έρευνας, ενώ η δεύτερη ανέδειξε μία απρόσμενη και ιδιότυπη ισοπαλία.

Με βάση τα ευρήματα αυτά και προκειμένου η προσπάθεια συνένωσης των δύο συνδυασμών να ευοδωθεί, οι δύο επικεφαλής σε συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης, 30 Μαΐου 2023, συμφώνησαν να αξιολογήσουν περισσότερο τα δεδομένα και να μην προχωρήσουν σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, οπότε και θα πραγματοποιούσαν κοινή συνέντευξη Τύπου, για την ανακοίνωση του προσώπου του επικεφαλής του κοινού συνδυασμού.

Με δυσάρεστη έκπληξη ωστόσο και λίγη ώρα μόνο μετά από την ανωτέρω συνάντηση των δύο επικεφαλής, αντιληφθήκαμε ότι ο κύριος Κλειτσιώτης, κατά παράβαση της σχετικής συμφωνίας, προχώρησε σε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας, όπου ανέφερε όχι μόνο ότι τίθεται επικεφαλής του κοινού συνδυασμού, αλλά επιπροσθέτως, ότι επικράτησε στην δημοσκόπηση. Επιπλέον, την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, ο κύριος Κλειτσιώτης επανέλαβε τις ανωτέρω δηλώσεις του σε έτερο τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας, ενώ στέλεχος του συνδυασμού του, ανέφερε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ότι ο κοινός συνδυασμός όχι μόνο δεν θα έχει το όνομα «Ώρα Δημιουργίας», αλλά θα πρέπει να αναδιατυπωθεί εκ νέου και το πρόγραμμα του.

Κατόπιν των νέων δεδομένων που δημιουργούν οι ως άνω εξελίξεις, τα στελέχη του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας», με αίσθημα ευθύνης και αξιοπρέπειας, αποφάσισαν ομόφωνα, ότι η «Ώρα Δημιουργίας» συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό της αγώνα με επικεφαλής την Αναστασία Ιωσηφίδου. PACTA SUNT SERVANDA.

Ευχόμαστε στην παράταξη του κυρίου Κλειτσιώτη καλή συνέχεια, ελπίζοντας πάντα, ότι θα ξανασυναντηθούμε από την ίδια πλευρά, είτε πριν, είτε μετά την 8η Οκτωβρίου 2023 και με κοινό σημείο αναφοράς την αλλαγή στην διοίκηση του Δήμου Καβάλας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ