Συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας»: «Πάρκινγκ στην πλατεία Ποταμουδίων, εμείς θα το κάνουμε!»

0

Κι ενώ ανακοινώθηκε ότι υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο, για να αρχίσει το έργο ανάπλασης της πλατείας των Ποταμουδίων, ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας τον Χρυσόστομο (Μάκη) Παπαδόπουλο, κατέθεσε πρόταση να κατασκευαστεί ημι-υπόγειος χώρος στάθμευσης στην πλατεία, που είναι και αυλή του δημοτικού σχολείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που απέστειλε ο συνδυασμός αναφέρει τα ακόλουθα: «Είναι γεγονός, ότι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες είναι το κυκλοφοριακό. Μία από τις λύσεις που έχουμε προτείνει και σχεδιάζουμε, είναι η κατασκευή περιφερειακών χώρων στάθμευσης σε γειτονιές της Καβάλας.

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καβάλας έχασε την ευκαιρία να αξιοποιήσει την ανάπλαση της πλατείας Νεαπόλεως στα Ποταμούδια, μπροστά στο 11ο δημοτικό σχολείο και να προβλέψει την κατασκευή ενός περιφερειακού ημι-υπόγειου χώρου στάθμευσης. Το σημείο είναι ιδανικό, καθώς η πλατεία είναι υπερυψωμένη και δεν θα χρειαστεί μεγάλη και ακριβή τεχνική παρέμβαση.

Πιστεύουμε πως είναι αναγκαίο ένα περιφερειακό πάρκινγκ στην περιοχή των Ποταμουδίων, που θα βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και θα εξυπηρετεί τα σχολεία της περιοχής, το αθλητικό κέντρο Ποταμουδίων, τα καταστήματα της αγοράς στην οδό Ομονοίας, αλλά και της εστίασης στην περιοχή, όπως και όλους τους δημότες που εισέρχονται στο κέντρο της Καβάλας από το συγκεκριμένο σημείο. Εφόσον οι δημότες μάς εμπιστευτούν την διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ! Γιατί εμείς βλέπουμε τις ανάγκες της πόλης και των δημοτών με ορίζοντα τουλάχιστον δεκαετίας και όχι πρόχειρα και βιαστικά λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.