Την σύμβαση του έργου ασφαλτοστρώσεων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, προϋπολογισμού 1,2 εκατομμυρίου ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, με τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ Α.Ε. Οι ασφαλτοστρώσεις θα πραγματοποιηθούν στα ακόλουθα επιλεγμένα τμήματα: στην παραλιακή εθνική οδό 2 (από τον ανισόπεδο κόμβο Στρυμόνα μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Αγίου Ανδρέα), στην εθνική οδό 2 (από την Καβάλα μέχρι τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης), στην παλιά εθνική οδό 2 (Αμφίπολη-Ελευθερούπολη-Καβάλα) και στην εθνική οδό 12 (από την Καβάλα μέχρι τα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας).

Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν: ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας, έρευνας και καινοτομίας, Κώστας Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης και διεθνών σχέσεων, Αρχέλαος Γρανάς και οι αναπληρωτές προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.