Στην περιοχή της Χρυσούπολης: Διαμορφώνεται η βλάστηση δίπλα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και κλείνουν οι λακκούβες με ψυχρή πίσσα

0

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο καλλωπισμός της βλάστησης δίπλα στο οδικό δίκτυο σε περιοχές του Νομού, καθώς και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις σε αυτό, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Μετά από τον δρόμο από και προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», που αποτελεί την πύλη εισόδου επισκεπτών, όπως και τμήματα προς την Χρυσούπολη μέχρι την Κεραμωτή, το συνεργείο της Π.Ε. Καβάλας πραγματοποίησε εργασίες διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων εκατέρωθεν του οδοστρώματος, από τον κόμβο Χρυσούπολης μέχρι το Γηροκομείο. Όπως και αποκατάσταση λακούβων με ψυχρή πίσσα και καθαρισμό πινακίδων σήμανσης και τοπωνυμίων.

Από την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, οι ίδιες εργασίες γίνονται από τον κόμβο Χρυσούπολης προς το Χρυσοχώρι. Η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας συνεχίζει τις παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια και γενικότερα την ποιότητα ζωής των πολιτών, αλλά και για την διατήρηση σε υψηλό επίπεδο του απαράμιλλου φυσικού κάλλους της περιοχής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ