-Ο Θίοντορ επιμένει να λέει ένα χρηματικό ποσό που θα απαιτηθεί για την ανακαίνιση του ανοιχτού κολυμβητηρίου, χωρίς να παρουσιάζει κάτι «χειροπιαστό», όπως μία μελέτη για την παρέμβαση που σκέφτεται να κάνει. Αρχικά, το ποσό ήταν 1,8 εκατομμύριο ευρώ, ενώ στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε το ποσό 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Την επόμενη φορά, μπορεί να πει 1,2 εκατομμύριο ευρώ, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πως θα γίνει η ανακαίνιση!

-Αφού άφησε να περάσουν 5 χρόνια, κάνοντας δύο-τρεις καθαρισμούς, μόνο, στο κολυμβητήριο, αντιλήφθηκε πως δεν έχει (οικονομικό) όφελος ο Δήμος Καβάλας να το επαναλειτουργήσει. «Θέλετε να δώσουμε ενάμισι εκατομμύριο ευρώ για να το ξαναφτιάξουμε; Και να πάρουμε τι;», ρώτησε τους δημοτικούς συμβούλους. Γιατί δεν μπορεί να αξιοποιήσει το κολυμβητήριο ο Δήμος Καβάλας και θα το κάνει ο Οργανισμός Λιμένα Καβάλας; «Η δέσμευσή μας είναι, να το καθαρίσουμε, να το αναδείξουμε και να γίνει προσβάσιμο. Οτιδήποτε γίνει παραπέρα καλό είναι. Και τα παιδιά να παίζουν ένα beach volley και κάτι άλλο να γίνει είναι καλό», είπε ο Δρ. Άγγελος Βλάχος, διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα.

-Θα πάρει, δηλαδή, το ανοιχτό κολυμβητήριο ο Ο.Λ.Κ. για να παίζουν τα παιδιά ένα beach volley, άντε να λειτουργήσει ένα αναψυκτήριο; Αυτή είναι η «αξιοποίηση» που σχεδιάζει ο Ο.Λ.Κ. και αδυνατεί να κάνει ο Δήμος Καβάλας; Δεν μας τα λέει καθόλου καλά ο Θίοντορ!

-Θέλει να πάρει δάνειο 9 εκατομμυρίων ευρώ, για να κατασκευάσει ένα φωτοβολταϊκό πάρκο στην Λημνιά, αλλά δεν μπορεί να βρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να λειτουργήσει το κολυμβητήριο στο πάρκο Φαλήρου, χάρη στο οποίο αναπτύχθηκε η κολύμβηση και η υδατοσφαίριση στην Καβάλα. Εάν δεν κατασκευαζόταν το κολυμβητήριο αυτό, οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες, θα μάθαιναν κολύμβηση και υδατοσφαίριση μέσα στο λιμάνι!

-Αν δεν ξέρεις πώς να αξιοποιήσεις το κολυμβητήριο, Θίοντορ, μπορώ να σου καταθέσω μερικές ιδέες και προτάσεις. Πως είσαι πετυχημένος δήμαρχος, αν δεν είσαι ικανός να λειτουργήσεις ένα κολυμβητήριο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ