Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και έκανε την πόλη υπερήφανη, πάλι, με την μεγάλη επιτυχία του. Επίσης, το σωματείο «Πνεύμαθλο» κατέλαβε την 10η θέση πραγματοποιώντας αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Για την διάκριση του Σκακιστικού Ομίλου, ο δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θερμά συγχαρητήρια στον Σκακιστικό Όμιλό μας, που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, αποδεικνύοντας, για πολλοστή φορά, ότι οι κόποι ανταμείβονται και κάνουν περήφανους όλους όσοι στηρίζουμε με κάθε τρόπο το σκάκι, που έχει διαφημίσει την Καβάλα όχι μόνο πανελληνίως, αλλά και παγκόσμια. Χειροκροτούμε, επίσης, την μεγάλη επιτυχία της δεύτερης ομάδας του Ομίλου, που κατατάχθηκε στην πρώτη δεκάδα, βάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα για το μέλλον. Τα επιτεύγματα του Καβαλιώτικου σκάκι στο πεντηκοστό ομαδικό πρωτάθλημα Ελλάδος 2023, μαζί με την χαρά μας και την δικαίωση των προσπαθειών των μελών του Ομίλου, αυξάνει και τις υποχρεώσεις μας απέναντί τους. Βεβαίως, θα συνεχίσουμε τη στήριξή μας με κάθε πρόσφορο μέσο, νοιώθοντας συνοδοιπόροι σ’ αυτή την χρυσή πορεία του Ομίλου».

Επίσης, η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση «Δημωφέλεια» εξέδωσε ανακοίνωση συγχαρητηρίων στους αθλητές και τα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας , καθώς  και στα μέλη της δεύτερης ομάδας του Ομίλου, που κατατάχθηκε στην πρώτη δεκάδα. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Η νέα πολύ μεγάλη επιτυχία του Ομίλου, μάς γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, καθώς οι δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις, σε ένα δύσκολο πνευματικό άθλημα, φέρνουν και πάλι στο επίκεντρο του πανελλήνιου σκακιστικού ενδιαφέροντος, την πόλη της Καβάλας. Οι κόποι και η διαρκής προσπάθεια, έχουν αποδώσει καρπούς, ώστε η Καβάλα να είναι γνωστή στο ευρύ κοινό ως μία ιδιαίτερα σημαντική πόλη στο σκάκι, σε πανελλαδικό και σε διεθνές επίπεδο τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και μέσω πλήθους διακρίσεων και που ακολουθούν με αφοσίωση τον δρόμο που χάραξε ο αείμνηστος Βασίλης Θεοδωρίδης. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου, τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους γονείς τους. Ο πρόεδρος  του διοικητικού συμβούλιου, Παναγιώτης Αγγελίδης και τα μέλη, είναι και θα παραμείνουν στο πλευρό του Ομίλου, έτοιμοι να στηρίξουν κάθε προσπάθειά του».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.