Ο «Ορφέας» Ελευθερούπολης ισοφάρισε την «Νίκη» Ευκαρπίας, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κυριάκου Βακιρτζή, αλλά δεν πήρε ούτε τον έναν βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο «Ορφέας» πρέπει να σκοράρει περισσότερα τέρματα στα επόμενα παιχνίδια, για να ελπίζει σε καλύτερη συγκομιδή βαθμών και για να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Μετά την «Δόξα» Νέου Σιδηροχωρίου, που δεν έχει σκοράρει ακόμα, ο «Ορφέας» έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα στο τουρνουά των μπαράζ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής ημέρας είναι τα εξής: Δόξα Βώλακα-Ηρακλής Αμμουδιάς 3-2, Ορφέας Ελευθερούπολης-Νίκη Ευκαρπίας 1-2, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Ορέστης Ορεστιάδας 0-3, ρεπό Άρης Πετεινού.

Η βαθμολογία είναι η ακόλουθη: Ορέστης Ορεστιάδας 7, Νίκη Ευκαρπίας 6, Άρης Πετεινού 6, Δόξα Βώλακα 6, Ορφέας Ελευθερούπολης 4, Ηρακλής Αμμουδιάς 4, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1.

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Δόξα Βώλακα-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Άρης Πετεινού-Ορφέας Ελευθερούπολης, Ορέστης Ορεστιάδας-Νίκη Ευκαρπίας, ρεπό Ηρακλής Αμμουδιάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ