Περιμέναμε «αναλυτικότερη» ενημέρωση για τις αρχαιρεσίες στον Α.Ο. «Καβάλα»

0

Περιμέναμε «αναλυτικότερη» ενημέρωση για τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στον Αθλητικό Όμιλο «Καβάλα». Η αναφορά στον ιστότοπο του συλλόγου για το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών, μας απογοήτευσε! «Ο Α.Ο. «Καβάλα» ανακοινώνει ότι, στις εκλογές που διενεργήθηκαν στις 5 Νοεμβρίου (2023), εκλέχθηκαν στο νέο διοικητικό συμβούλιο οι παρακάτω: Αντωνίου Αντώνιος, Αρβανιτίδης Δημήτριος, Βακιρτζής Βασίλειος, Καφετζόπουλος Ευστράτιος, Κελεμένης Βασίλειος, Μανάφης Γεώργιος, Μουμτσάκης Απόστολος, Παναγιωτίδης Χαράλαμπος, Περτζεμλίδης Γεράσιμος, Πυριλίδης Μιχαήλ, Σκλαρής Ανδρέας, Σπανδωνίδης Αθανάσιος, Σωτηρόπουλος Μιχαήλ, Τσιμτσίρης Κωνσταντίνος, Χατζής Γεώργιος και ως αναπληρωματικά μέλη οι: Καραμπατζάκης Σταύρος, Κατσάνη Γερακίνα. Τις επόμενες ημέρες, θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, ώστε να οριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός», αναφέρει η «τηλεγραφική» ανάρτηση.

Θεωρούμε πως οι απλοί φίλαθλοι και τα μέλη του συλλόγου, θέλουν να μάθουν τα ακριβή αριθμητικά στοιχεία των αρχαιρεσιών. Δηλαδή, τα βασικά στοιχεία που είναι: ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών, ο αριθμός των μελών με δικαίωμα ψήφου, ο αριθμός των μελών που ψήφισαν και ο αριθμός των ψήφων που έλαβαν οι εκλεγέντες. Ο Α.Ο. «Καβάλα» είναι ο μεγαλύτερος (και σε αριθμό τμημάτων) αθλητικός σύλλογος στον Νομό Καβάλας και πρέπει να υπάρχει σωστή και διαφανής ενημέρωση για την πιο σοβαρή διαδικασία, τις αρχαιρεσίες για νέο διοικητικό συμβούλιο, που διεξάγεται κάθε τρία έτη.

Συγχαίρουμε τους εκλεγέντες, ευχόμαστε να εργαστούν για το καλό του ομίλου, με κύριο στόχο την αύξηση των μελών και του ποσοστού συμμετοχής στις γενικές συνελεύσεις, στις αρχαιρεσίες και στις λοιπές δράσεις. Συγχαίρουμε και την μοναδική γυναίκα, ευελπιστούμε να εκλεγούν περισσότερες στο μέλλον και να καταλάβουν θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ