-Άλλοτε ήταν το καμάρι της Καβάλας και θεωρούνταν αδιανόητο να μην βραβευτεί με την «γαλάζια σημαία». Ανακοινώθηκαν οι ακτές στην Ελλάδα, για το 2024, που βραβεύονται με την «γαλάζια σημαία» και από την λίστα, καρντάσια, απουσιάζει, πάλι, η ακτή «Καλαμίτσα»! Είναι πολύ λυπηρό. Κι όπως πηγαίνει η (ντεμέκ) διαπραγμάτευση μεταξύ του Δήμου Καβάλας και της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.), είναι πολύ πιθανό να απουσιάζει η «Καλαμίτσα» και το 2025.

-Ο Θίοντορ παρακαλάει την ΕΤ.Α.Δ. να υπογράψουν μία συμφωνία, για την παραχώρηση της «Καλαμίτσας» στον Δήμο, αλλά τα golden boys της εταιρείας κάνουν «σκληρό παζάρι». Θα κουραστεί ο Θίοντορ, θα απηυδήσει, σκέφτονται και θα ενδώσει στο «σκληρό παζάρι». Αλλά, δεν ενδιαφέρονται για την «γαλάζια σημαία», αρκεί να πετύχουν ένα καλό μίσθωμα από τον Δήμο Καβάλας. Το χάλι που βρίσκεται η ακτή και συγκεκριμένα οι εγκαταστάσεις, είναι δυσφήμηση για την Καβάλα.

-Από το 2015, που διακόπηκε η συμφωνία, το «δούλεμα πάει σύννεφο»! Με ευθύνη, σαφώς, των διοικήσεων του Δήμου Καβάλας. Η Δήμητρα Τσανάκα είχε σχολιάσει αρνητικά ότι στην συνάντηση με τα διοικητικά στελέχη της ΕΤ.Α.Δ. στην Αθήνα, την αντιμετώπισαν με απαξιωτικό τρόπο. Προσφάτως, ο Θίοντορ δήλωσε πως αισθάνεται ότι τα golden boys της ΕΤ.Α.Δ. τον κορόιδεψαν! Δεν είναι, επομένως, θέμα προσώπων, αλλά η «γραμμή» που ακολουθούν οι διοικήσεις της ΕΤ.Α.Δ. απέναντι στους δημάρχους του Δήμου Καβάλας, μετά από το 2015.

-Δεν πειράζει αν η «Καλαμίτσα» μείνει για δύο-τρία χρόνια, ακόμα, χωρίς την «γαλάζια σημαία». Ο Δήμος Καβάλας πρέπει να σκληρύνει την στάση του απέναντι στην ΕΤ.Α.Δ. Στέλνοντας, καταρχάς, ειδοποίηση να κατεδαφιστούν όλα τα παράνομα κτίσματα που βρίσκονται εντός του αιγιαλού. Και μετά βλέπουμε… Μήπως και ανησυχήσουν τα golden boys στα γραφεία τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ