Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής της διοίκησης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, υποστράτηγος Ιωάννης Καραμανλής, ανέλαβε τα καθήκοντά του από τον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους: ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, ο Νικόλαος Ευκαρπίδης ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο Θεμιστοκλής Τζενετίδης ως εκπρόσωπος του δημάρχου Κομοτηνής, ο αρχιμανδρίτης Αρμενίων Σαγντζιαν Χοβαννές, ο μουφτής Κομοτηνής Τζιχάτ Χαλήλ, ο διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο ανώτερος διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού, ταξίαρχος Ανέστης Ελευθεριάδης, o διοικητής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Αλεξανδρής και ο διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αρχιπύραρχος Σπυρίδων Κούτρας. Ακόμα παρέστησαν οι διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ο διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων και των Ενώσεων της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, απόστρατοι αξιωματικοί του Σώματος, αξιωματικοί και λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των αστυνομικών Υπηρεσιών, καθώς και συγγενείς και φίλοι του υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και του νέου γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποίησαν ομιλίες: ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Πασχάλης Συριτούδης, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, υποστράτηγος Ιωάννης Καραμανλής, ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού και ο πρώην διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κούκουρας.

Κατά την διάρκεια της τελετής, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον ταξίαρχο ε.α. Ευάγγελο ΓΚΙΚΑ, στον ταξίαρχο ε.α. Χρήστο ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ, στον ταξίαρχο ε.α. Αθανάσιο ΣΕΡΤΗ, στον ταξίαρχο ε.α. Πασχάλη ΓΙΩΡΗ, στον ταξίαρχο ε.α. Κωνσταντίνο ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗ, για την πολύτιμη προσφορά τους στην Ελληνική Αστυνομία. Ο διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού και ο πρώην διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακολούθως, ο υποστράτηγος Ιωάννης Καραμανλής, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ως ελάχιστη αναγνώριση του πολύπλευρου, ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου που επιτέλεσε, τα τελευταία τέσσερα έτη, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Τέλος, ο αστυνομικός υποδιευθυντής, Κωνσταντίνος Πανταζής, εκπροσωπώντας το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, προσέφερε συμβολικό δώρο στον υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ