Ο Αντώνιος Φραντζής ορίστηκε, από τον περιφερειάρχη, σύμβουλος για θέματα αλιείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Ο Αντ. Φραντζής έχει μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά γνώση στον τομέα της αλιείας. Γεννημένος το έτος 1969 στην Κομοτηνή, έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην εμπορική αλιεία και την επιχειρηματικότητα, αφήνοντας το στίγμα του στον κλάδο.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και το American University of Rome, άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα του από την εφηβική ηλικία. Αυτή η πρώιμη ενασχόληση με το εμπόριο, τον εφοδίασε με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, για να δημιουργήσει μαζί με τον αδερφό του μία επιτυχημένη μονάδα παραγωγής αλίπαστων ψαριών. Η μονάδα αυτή έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αποδεικνύοντας την επιτυχία και την αναγνώριση των προϊόντων τους.

Και το δελτίο Τύπου συνεχίζει: «Ο Αντώνιος Φραντζής, δεν περιορίζεται μόνο στην διαχείριση της επιχείρησής του. Έχει εξειδικευτεί σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από την αλίευση και την τροφοδοσία φρέσκων αλιευμάτων, μέχρι την μεταφορά και την τελική διάθεση των θαλασσινών προϊόντων. Παρακολουθεί στενά τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην αλιεία, εστιάζοντας στην βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας και των υδάτινων οικοσυστημάτων. Η συμμετοχή του σε συνέδρια, ημερίδες και εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, είναι συνεχής. Αυτό δείχνει την δέσμευσή του στην ενημέρωση και την καινοτομία στον τομέα της αλιείας. Επιπλέον, η εμπειρία του στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα, είναι εκτεταμένη. Είναι εκλεγμένο μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης από το 1996, όπου έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις, φτάνοντας μέχρι την θέση του α΄ αντιπροέδρου. Η δραστηριότητά του στα κοινά του κλάδου είναι αξιοσημείωτη, καθώς έχει διατελέσει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και συνεχίζει να υπηρετεί μέχρι σήμερα. Κατέχει την θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και την προώθηση του εμπορίου στην περιοχή.

Ο Αντώνιος Φραντζής, με την πολυετή εμπειρία του, την εκτενή γνώση και την δέσμευσή του στην βιώσιμη αλιεία και το εμπόριο, αποτελεί μία σημαντική προσθήκη ως νέος σύμβουλος αλιείας. Η πορεία του μέχρι τώρα, υποδηλώνει ότι θα συνεχίσει να προωθεί την αειφορία και την ανάπτυξη στον τομέα της αλιείας, διασφαλίζοντας παράλληλα, την προστασία των θαλάσσιων πόρων και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ