Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στις 9:30 το βράδυ, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανοίγει το 67ο φεστιβάλ Φιλίππων με την μεγάλη συναυλία «Ο έρωτας πιάνει δουλειά» στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. «Πολλά τραγούδια καινούργια και παλιά, του Σταμάτη. Μεγάλες διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που σφράγισαν βράδια και καημούς και ελπίδες, από μία παρέα ανθρώπων που πιστεύουν στο τραγούδι και στην ψυχαγωγική του λειτουργία και είναι έτοιμοι να οδηγήσουν αυτή την βραδιά στα ωραιότερα όνειρα μας. Με ηγέτη τον συνθέτη οι καλλιτέχνες. Σταμάτης Κραουνάκης και μαζί με μια ψυχή, αλφαβητικά: Δημήτριος Ανδρεάδης (πιάνο), Χρήστος Γεροντίδης (τραγούδι), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι, ισπανικό λαούτο), Κοσμάς Κοκόλης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι), Κώστας Μπουγιώτης (τραγούδι), Πένυ Ξενάκη (τραγούδι), Θεολόγος Παπανικολάου (βιολί, τραγούδι), Λάμπρος Παπανικολάου (κοντραμπάσο), Γιώργος Στιβανάκης (τραγούδι), Γιώργος Ταμιωλάκης (βιολοντσέλο).

Ήχος: Γιώργος Τσατσούλης

Φώτα: Δημήτρης Τζιμ Λάιος

Διεύθυνση παραγωγής: Gionik-Γιώργος Τσεβρένης

Φωτογραφία αφίσας: Θάνος Λαϊνάς

Artwork: Δημήτρης Μακαρατζής

Επικοινωνία: Σταμάτη Κραουνάκη και ομάδας: Δέσποινα Κραουνάκη», αναφέρει δελτίο Τύπου. Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ (γενική είσοδος), 15 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων). Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/music/stamatis-kraounakis-theatro-filippon-kabala/.

Προπώληση

Καβάλα: Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην περίπτερο Ε.Ο.Τ., τηλέφωνο 2510 620 566, καθημερινά από 10:00 έως 14:00 και από 18:00 έως 21:00, ενώ τις ημέρες των παραστάσεων θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του αρχαίο θεάτρου Φιλίππων από τις 19:30.

Κρηνίδες: Café «Προσκήνιο», αρχαίο θέατρο Φιλίππων, τηλέφωνο 2510 516 090.

Δράμα: Americanino 30, οδός Γεωργίου Παπανδρέου 30, τηλέφωνο 2521 058 206.

Θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς θεατών από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών Καβάλας από και προς το αρχαίο θέατρο Φιλίππων, με την επίδειξη εισιτηρίου της εκάστοτε παράστασης και ειδικό αντίτιμο 4 ευρώ. Αναχώρηση από το ΚΤΕΛ Καβάλας στις 19.15 και επιστροφή μετά το πέρας της παράστασης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ