Ο Μάκης Παπαδόπουλος ζητάει την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και τους λογαριασμούς νερού, για 2 έτη, για όλους τους επαγγελματίες της περιοχής του αγίου Νικολάου

0

Την απαλλαγή των επαγγελματιών της αγοράς αγίου Νικολάου, από τα δημοτικά τέλη και τους λογαριασμούς ύδρευσης, ζητάει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει στο ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Οι επαγγελματίες της περιοχής του αγίου Νικολάου δέχονται συνεχώς πλήγματα από τις καθυστερήσεις στις εργασίες της ανάπλασης. Πέρσι είχαμε το πρώτο πλήγμα στους τζίρους των καταστημάτων. Τότε, η διοίκηση του Δήμου Καβάλας είχε λανθασμένα αποφασίσει να αρχίσει τις εργασίες μέσα στους πιο δυνατούς μήνες της θερινής περιόδου για τους επαγγελματίες του τουρισμού. Γιατί; Γιατί δήθεν το έργο έπρεπε να τελειώσει μέχρι το τέλος του 2023.

Το έργο, φυσικά, δεν τελείωσε, πήρε παράταση για άλλους έξι μήνες, όπως είχαμε προτείνει εξαρχής στον δήμαρχο και εμφανίστηκαν πάλι καθυστερήσεις. Θα τελειώσει, επιτέλους, το έργο εγκαίρως, ή θα πληγεί και η επόμενη τουριστική σεζόν; Προτείνουμε προς την διοίκηση του Δήμου, να δώσει ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ για δύο χρόνια στους επαγγελματίες της περιοχής από: τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας, τα τέλη χρήσης κοινόχρηστου χώρου (τραπεζοκαθισμάτων) και τους λογαριασμούς νερού της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Όπως αντίστοιχα είχαμε προτείνει και για τους επαγγελματίες γύρω από την πλατεία Καπνεργάτη. Είναι μία ελάχιστη πράξη στήριξης στους επαγγελματίες που πλήττονται εξαιτίας του κακού προγραμματισμού και της ανοργανωσιάς της ίδιας της δημοτικής Αρχής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ