Έπειτα από πρόσκληση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής οικονομίας, Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Κοινωνικού Συνεταιρισμού (ΚΟΙ.Σ.Π.Ε.) Καβάλας, που αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα του τομέα της κοινωνικής οικονομίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν, από τον ΚΟΙ.Σ.Π.Ε., οι: Αγγελική Δημητρακάκη, Σμάραγδος Κρεμμύδας, Αντώνιος Κώστας, Θεοδώρα Καγιάννη, Δέσποινα Μαμαλιά, Ιωάννης Παντελίδης, Σοφία Ενίσογλου.

Ο Αλ. Ιωσηφίδης ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που προσφέρει ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και για την εξαιρετική συνεργασία του με δημόσιους φορείς στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και στην Περιφέρεια, τα τελευταία 10 έτη, για την στήριξη ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με την συνεργασία των Υπουργείων υγείας και εργασίας. Βασικό θέμα της συζήτησης, ήταν η συμμετοχή του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. στις επικείμενες προσκλήσεις του Ε.Σ.Π.Α., μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας εξειδικευμένων δομών, που θα καλύπτουν κενά και ανάγκες της Π.Ε. Καβάλας και πολιτών της. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, ενώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε., θα συναντηθούν με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον περιφερειάρχη, Χριστόδουλο Τοψίδη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.