-Η μη συμμετοχή του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην (νέα) κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στεναχώρησε και ενόχλησε τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης. Η Καβάλα είχε «παρουσία» στο υπουργικό συμβούλιο με τον Νίκο και η παρουσία του έδινε «πρεστίζ» στον τόπο.

-Τον περασμένο Ιούνιο, η Νέα Δημοκρατία έκανε το απόλυτο στις έδρες στον Νομό Καβάλας. Κι όμως, δεν έχει καμία συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα. Κι άντε, η Αγγελική Δεληκάρη είναι πρώτη φορά βουλευτής και άπειρη με την πολιτική. Ο Γιάννης Πασχαλίδης, που υπηρετεί πιστά το κόμμα επί σειρά πολλών ετών και εκλέγεται δεύτερος βουλευτής στην Καβάλα, δεν δικαιούταν μία θέση υφυπουργού έστω; Τι λες Κυριάκο;

-Μην στεναχωριέστε, καρντάσια, γιατί ο Καβαλάρχης θα εκπροσωπήσει την Καβάλα σε κοινοβουλευτική επιτροπή! Εξελέγη πρόεδρος στην ειδική επιτροπή οδικής ασφάλειας της Βουλής. Γουάου! Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Ο πρωθυπουργός, τον οποίο ο Καβαλάρχης ευχαρίστησε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη του, επεφύλαξε ιδιαίτερη τιμή για την Καβάλα και τους Καβαλιώτες!

-Αντικείμενο της ειδικής μόνιμης επιτροπής οδικής ασφάλειας, είναι η διερεύνηση των αιτίων των τροχαίων ατυχημάτων και η υποβολή προτάσεων στους αρμόδιους υπουργούς, για την δημιουργία των προϋποθέσεων ασφαλέστερης διακίνησης προσώπων και προϊόντων. Στο εξής, καρντάσια, θα ακούτε τον Καβαλάρχη στις δημόσιες τοποθετήσεις του να λέει στους πολίτες: «Φοράτε την ζώνη ασφαλείας και το κράνος, γιατί σώζουν ζωές».

-Ευελπιστώ ότι, η ειδική μόνιμη επιτροπή οδικής ασφάλειας θα ασχοληθεί σε κάποια συνεδρίαση, με τα συνεχή τροχαία ατυχήματα στο Παληό Καβάλας, που ανησυχούν ιδιαίτερα τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και τους παραθεριστές το καλοκαίρι. Περιμένω από τον πρόεδρο να εισάγει το θέμα στην επιτροπή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ