Ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης νέος προπονητής στον Α.Ο.Κ. basketball: «Βαγγέλη, ευχόμαστε να οδηγήσεις το «καραβάκι» σε μεγάλες επιτυχίες!»

0

Η τριετής συνεργασία του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» με τον Λάκη Παπαδόπουλο ολοκληρώθηκε. Την περίοδο που πέρασε, ο Α.Ο.Κ. πέτυχε τον πρώτο στόχο που είχε, μετά την επανασύσταση του τμήματος, την συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Παρά τα προβλήματα (από αγωνιστική άποψη), στα δύο παιχνίδια που έδωσε με τον Άτλαντα Κομοτηνής, οι παίκτες έδωσαν το μάξιμουμ των δυνάμεων τους. Πλέον, ο πήχης θα ανέβει ψηλότερα και από την ερχόμενη περίοδο (2024-2025), θα «χτιστεί» μία ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Ενδεικτική της πρόθεσης του Μάκη Περτζεμλίδη, ο οποίος είναι ο «στυλοβάτης» του τμήματος, να ανέβει κι άλλο επίπεδο ο Α.Ο.Κ., είναι η συμφωνία με τον Βαγγέλη Καρατσομπάνη για την θέση του προπονητή.

Ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης βοήθησε, αρχικά, ως παίκτης την ομάδα και τα τελευταία δύο έτη ανέλαβε την οργάνωση της ακαδημίας, που είναι σοβαρό ζήτημα για την λειτουργία του τμήματος. Δεν είναι η πρώτη εμπειρία του ως «πρώτος προπονητής», ενώ θα τον βοηθήσει η παρουσία του στον Α.Ο.Κ. τα προηγούμενα έτη. Θεωρούμε πως είναι μία λογική και θετική επιλογή. Του ευχόμαστε να υλοποιήσει τον στόχο του και συγχρόνως να δημιουργήσει μία ομάδα, που με τις εμφανίσεις της θα προσελκύσει στο γήπεδο τους φιλάθλους του Α.Ο.Κ. και γενικότερα τους φίλους της καλαθοσφαίρισης. Όπως πληροφορηθήκαμε, ο σχεδιασμός της ομάδας θα γίνει από νέα βάση. Ευελπιστούμε πως θα στηριχθεί από την διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση για την λήξη της συνεργασίας με τον Λάκη Παπαδόπουλο είναι η εξής: «Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας με τον coach Παπαδόπουλο. Μετά από 3 χρόνια, που βοήθησε την ομάδα μας, ήρθε ο καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι μας, σε απόλυτα φιλικό πλαίσιο. Λάκη Παπαδόπουλε, σε ευχαριστούμε για όλα!».

Η δημοσιοποίηση της συμφωνίας με τον Βαγγέλη Καρατσομπάνη αναφέρει τα ακόλουθα: «Μετά από την δύο ετών πετυχημένη συμβολή του στην οργάνωση της ακαδημίας μας, ήρθε η στιγμή για τον Βαγγέλη Καρατσομπάνη, να αναλάβει την ανδρική ομάδα ως πρώτος προπονητής. Ο Βαγγέλης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα μας, καθώς αγωνίστηκε ως παίκτης στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας, πριν πάρει η ομάδα την φθίνουσα πορεία και φτάσει στην διάλυση στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ως παίκτης, επίσης, αγωνίστηκε στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Ελευθερούπολης, την Αγία Βαρβάρα, τον Αθλητικό Όμιλο Χρυσούπολης, τον Κ.Α.Ο. Δράμας, τους Τιτάνες Δράμας, τον Απόλλωνα Δράμας, την Προσοτσάνη, τον Γ.Α.Σ. Κομοτηνή και την Α.Ε. Κομοτηνής.

Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Άρχισε ως προπονητής με το παιδικό τμήμα του Γ.Σ. Ελευθερούπολης και συνέχισε στους Τιτάνες Δράμας (ακαδημία αγοριών, κορασίδες, νεανίδες, γυναικεία ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία), τον Πανσερραϊκό (γυναικεία ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία), τους «Πάνθηρες» Καβάλας (νεανίδες, κορασίδες, γυναικεία ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία) και τον Αθλητικό Όμιλο «Καβάλα» (ακαδημία). Από την νέα περίοδο, αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα και φυσικά, παραμένει υπεύθυνος στην ακαδημία, που έχει, πλέον, τρία τμήματα σε διάφορες ηλικίες. Βαγγέλη, ευχόμαστε καλή επιτυχία και να οδηγήσεις το «καραβάκι» σε μεγάλες επιτυχίες!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ