Ο Α.Ο.Κ., με τέρμα που πέτυχε ο Βασίλης Παπαδόπουλος στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, πήρε την εικοστή (20η) νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και έδειξε το «μέταλλο» της ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Απέναντι σε μία ομάδα, την Νίκη Ευκαρπίας, που έπαιξε για να μην ηττηθεί, ο Α.Ο.Κ. δημιούργησε ευκαιρίες, είχε τελικές προσπάθειες και η επιμονή του «καρποφόρησε» στην τελευταία προσπάθεια με τον Β. Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε το πλασέ από κοντά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα και ο επιθετικός ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. πήρε την απόκρουση (ριμπάουντ) και με νέο πλασέ ευστόχησε! Θα επαναλάβουμε ότι, στην καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα μετράει μόνο η κατάκτηση των βαθμών.

Στα άλλα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής ημέρας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Πανθρακικός-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 1-0, Άρης Αβάτου-Αετός Βαρβάρας 4-1, Ορέστης Ορεστιάδας-Δόξα Δράμας 1-0, Θερμαϊκός-Άρης Πετεινού 3-0, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 1-0, Χανιώτης-Νέστος Χρυσούπολης 0-2, Βέροια-Απόλλων Παραλιμνίου 1-1, Νίκη Ευκαρπίας-Καβάλα 0-1, Θύελλα Σαρακηνών-Αναγέννηση Επανομής 0-3.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου είναι η ακόλουθη: Καβάλα 61 βαθμοί, Νέστος Χρυσούπολης 54, Πανθρακικός 49, Θερμαϊκός 41, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 39, Ορέστης Ορεστιάδας 39, Άρης Αβάτου 36, Χανιώτης 36, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 36, Απόλλων Παραλιμνίου 30, Νίκη Ευκαρπίας 25, Δόξα Δράμας 22, Βέροια 21, Αναγέννηση Επανομής 14, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 12, Άρης Πετεινού 12, Αετός Βαρβάρας 11.

Την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Πανθρακικός, Δόξα Δράμας-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης, Άρης Πετεινού-Άρης Αβάτου, Νέστος Χρυσούπολης-Ορέστης Ορεστιάδας, Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός, Καβάλα-Χανιώτης, Νίκη Ευκαρπίας-Βέροια, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Αναγέννηση Επανομής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ