Οι «Πάνθηρες» Καβάλας «σφράγισαν» την 3η θέση στην κανονική περίοδο με νίκη στην Πτολεμαΐδα

0

Η ομάδα των «Πανθήρων» Καβάλας νίκησε στην Πτολεμαΐδα και «σφράγισε» την κατάκτηση της 3ης θέσης στην βαθμολογία του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης γυναικών. Η ομάδα των «Πανθήρων» ήταν καλύτερη της τοπικής ομάδας και πήρε την νίκη με σκορ 57-41. «Με την νίκη απέναντι στην πολύ αξιόμαχη ομάδα της Πτολεμαΐδας, εξασφαλίσαμε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες για την προσπάθεια που έκαναν και την σταθερότητα που έδειξαν έως σήμερα. Πλέον, στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, θα προετοιμάσουμε την ομάδα για τα πλέι οφ, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι να δοκιμαστούμε σε δύο, τουλάχιστον, πολύ δυνατά παιχνίδια απέναντι στον Πανσερραϊκό. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Πτολεμαΐδας, στην δύσκολη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού», δήλωσε ο προπονητής των «Πανθήρων», Αρίστιππος Χαντέλης.

Στην Πτολεμαΐδα έπαιξαν οι: Τσάντα 4 πόντοι, Παναγιωτίδου 14, Μαραβέγια 8(2 τρίποντα), Λυκάκη 1, Τριανταφύλλου 13, Πετρουσέφσκα 6, Μαμαλίγκατζη 7, Παπαδοπούλου 4(1 τρ.), Πιστιόλα, Μοσχίδου.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής ημέρας είναι τα ακόλουθα: Απόλλων Πτολεμαΐδας-Πάνθηρες Καβάλας 41-57, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου-Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης 51-52, Πυλαία-Μ.Ε.Ν.Τ. 60-45, Βόλος-Παναθλητικός 50-90, Άρης Θεσσαλονίκης-Πανσερραϊκός 38-68.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής: Παναθλητικός 41 βαθμοί, Πανσερραϊκός 40, Πάνθηρες Καβάλας 36, Βόλος 33, Πυλαία 32, Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης 31, Πανόραμα 30, Άρης Θεσσαλονίκης 30, Μ.Ε.Ν.Τ. 25, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου 25, Σ.Κ. Ιωάννινα 23, Απόλλων Πτολεμαΐδας 20.

Την 25η αγωνιστική ημέρα, Κυριακή 21 Απριλίου 2024, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Πάνθηρες Καβάλας-Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, Μ.Ε.Ν.Τ.-Απόλλων Πτολεμαϊδας, Σ.Κ. Ιωάννινα-Πυλαία, Πανσερραϊκός-Βόλος, Πανόραμα-Άρης Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ