-Ο Θόδωρος Μουριάδης κάλεσε σε «γενική επιστράτευση» και τις «παλιές κλάσεις» (σ.σ. της δημαρχιακής περιόδου του Κωστή Σιμιτσή), για να μπορέσει να ανανεώσει την θητεία του στον Δήμο Καβάλας. Διακατέχεται από αγωνία και «ποντάρει», πλέον, στην επικοινωνιακή ικανότητα ορισμένων υποψήφιων συμβούλων, να πείσουν τους ψηφοφόρους του πολιτικού χώρου που ανήκει, πρωτίστως, αλλά και τους αναποφάσιστους. Εάν καταφέρει να κερδίσει τις εκλογές και επανακάμψουν στην διοίκηση άτομα που συμμετείχαν στην καταστροφική διοίκηση του Κ. Σιμιτσή, ο Δήμος Καβάλας θα βιώσει μία δεύτερη εποχή οπισθοδρόμησης. Γιατί, τα άτομα που κάλεσε σε «επιστράτευση» για την νίκη τον ερχόμενο Οκτώβριο, έχουν περισσότερες πιθανότητες εκλογής, από την πλειοψηφία των νέων προσώπων, που μπορεί να είναι πιο αξιόλογα. Τότε, αλίμονο στην Καβάλα!

-Ο Θοδ. Μουριάδης αποδείχτηκε πολύ μέτριος δήμαρχος, όπως ήταν πολύ μέτριος ως αντιδήμαρχος (Τεχνικής Υπηρεσίας) επί δεύτερης θητείας του Κ. Σιμιτσή. Και οι συνεργάτες του, ήταν πολύ κατώτεροι των υψηλών προσδοκιών που καλλιέργησαν το 2019. Δεν δεχόμαστε ότι ανέκοψε το έργο τους η πανδημία του κορονοϊού covid-19. Διότι σε άλλους Δήμους σημειώθηκε πρόοδος, παρά το «εμπόδιο» της πανδημίας. Στον Δήμο Καβάλας, οι προσωπικότητες των αιρετών που άσκησαν διοίκηση δεν δημιουργούσαν αισιοδοξία για κάτι περισσότερο, για κάτι καλύτερο, από μία πρόχειρη διαχείριση των μικρών και μεγαλύτερων ζητημάτων. Στο ποδόσφαιρο, για να κάνει πρωταθλητισμό μία ομάδα, πρέπει να διαθέτει το κατάλληλο «ρόστερ». Το «ρόστερ» του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος», ήταν «φτωχό» για να πετύχει τον υψηλό στόχο. Ο Θοδ. Μουριάδης θέλει να το «ενισχύσει» με άτομα από την περίοδο του Κ. Σιμιτσή, τα οποία δοκιμάστηκαν, αξιολογήθηκαν και κρίθηκαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Ακόμα και ο Βασίλης Λιόγκας, που τότε ασκούσε «αντιπολίτευση» στην διοίκηση του Κ. Σιμιτσή, αποσύρθηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση, για να γίνει τεχνοκράτης! Από κομμουνιστής, έγινε παράγοντας στις Βρυξέλες, το κέντρο των αποφάσεων της αντιλαϊκής και νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Θέλει να επανακάμψει στον χώρο της αυτοδιοίκησης, για να προσφέρει την εμπειρία, τις γνωριμίες και την νοοτροπία που απέκτησε στην διοικητική καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην νέα διοίκηση του Θοδ. Μουριάδη.

-Γιατί πρέπει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Β. Λιόγκας, για να προσφέρει τα παραπάνω στην διοίκηση του Δήμου Καβάλας και δεν τοποθετείται ειδικός σύμβουλος του δημάρχου; Μήπως «κουράστηκε» στις Βρυξέλες και θέλει να αλλάξει περιβάλλον για τα επόμενα έτη; Καλώς να επιστρέψει στην πατρίδα! Άραγε, μετά από αρκετά έτη, θα μπορέσει να πάρει τον ίδιο αριθμό ψήφων, που έπαιρνε ως επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση», τον οποίο στηρίζουν οι κομμουνιστές; Δεν το θεωρούμε πολύ πιθανό. Οι «σύντροφοι» δεν ψηφίζουν πρόσωπα, αλλά τον συνδυασμό που στηρίζει το κόμμα. Επομένως, ο Βασίλης θα αναζητήσει νέα «δεξαμενή» ψηφοφόρων από τον κεντροαριστερό χώρο. Καλή επιτυχία του ευχόμαστε, αν και δεν επιθυμούμε να παραμείνει στην διοίκηση του Δήμου Καβάλας ο σημερινός δήμαρχος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.