Το 66ο φεστιβάλ Φιλίππων πέρασε στην ιστορία και οι διοργανωτές εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση, για όλους όσοι «έβαλαν το λιθαράκι τους» στην διοργάνωση. Αναλυτικά αναφέρουν: «Με την ολοκλήρωση του 66ου φεστιβάλ Φιλίππων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν και φέτος στην μεγάλη επιτυχία του. Ο πρόεδρος, Σωκράτης Μποζούδης, το διοικητικό συμβούλιο και η καλλιτεχνική διευθύντρια, Εύα Οικονόμου-Βαμβακά, ευχαριστούμε θερμά πρώτα απ’ όλα τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και στην συνέχεια όσους συνέβαλαν έμπρακτα στην υλοποίησή του.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας που χρηματοδότησε το σύνολο των δράσεων του φεστιβάλ, καθώς και το Υπουργείο πολιτισμού, με την υποστήριξη του οποίου πραγματοποιήθηκε το 7ο διεθνές Εργαστήριο αρχαίου δράματος.

Ευχαριστούμε επίσης, την Αρχαιολογική Υπηρεσία Καβάλας και τους αρχαιοφύλακες, την Υπηρεσία καθαριότητας και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, το Ε.Κ.Α.Β., την Διεύθυνση Αστυνομίας και την Τροχαία Καβάλας, τον Αστυνομικό Σταθμό Κρηνίδων, τον Οργανισμό Λιμένος, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που σε όλες τις παραστάσεις παρείχε αφιλοκερδώς τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Ακόμα, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Εnergean Oil & Gas S.A., Βιομηχανία Σωλήνων Πολυαιθυλενίου ΒΕΗ, το κατάστημα THE HUB και τους χορηγούς επικοινωνίας ΕΡΤ 3, ΕΡΤ Καβάλα, Cosmote Τv, Εφημερίδα των Συντακτών, Monopoli.gr, Culture now.gr, UZ Utopiazone enjoy your journey, Theatermag.gr., για την προσφορά τους.

Ευχαριστούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και τον δημοσιογραφικό κόσμο, που συνέβαλαν με το χρόνο και το χώρο που μας διέθεσαν, στην επιτυχία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης.

Κι επειδή πίσω από κάθε παράσταση κρύβεται η συμβολή πολλών ξεχωριστών ανθρώπων, ευχαριστούμε το διοικητικό (Τόνια Μανάλη, Έφη Πριμικυρλίδου, Βέρα Λαζαρίδου) και το τεχνικό (Γιώργος Μαστοράκης, Γιάννης Σταυρίδης, Κώστας Γαρουφαλλίδης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Παναγιώτης Λαζαρίδης) προσωπικό του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., που στήριξε με τις ιδέες και την ενέργεια του τις δράσεις μας, την Artware και τον Αλέξανδρο Κόκκα για την δημιουργία της εκπληκτικής νέας οπτικής ταυτότητας του φεστιβάλ, την Πάρια Τόμπρου για την βοήθειά της στην παράσταση ΕΡΗΜΟΙ, καθώς και το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, τον Στράτο Στρουμπούλη και τον Γιάννη Στεφάνου, χωρίς την πολύτιμη αρωγή των οποίων, η «ΔΙΑΔΡΟΜΗ 404» δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Και φυσικά, πέρα και πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τους εθελοντές του φεστιβάλ, που για μία ακόμα χρονιά ήταν συγκινητικά κοντά μας.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους αυτούς που στήριξαν και αγκάλιασαν αθόρυβα κάθε δράση μας, τους αφανείς ήρωες που υπάρχουν σε κάθε φεστιβάλ και αν και συνήθως δεν αναφέρονται ονομαστικά, αποτελούν πάντα την καρδιά και την ψυχή του. Ευγνώμονες και ανανεωμένοι, λοιπόν, σας αποχαιρετάμε και σας δίνουμε ραντεβού για του χρόνου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ