Οι δηλώσεις των Χρ. Τοψίδη και Χρ. Μέτιου, μετά το αποτέλεσμα του β΄ γύρου των περιφερειακών εκλογών

0

Ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που επιβράβευσαν, με την ψήφο τους, την προσπάθεια μας. Να συγχαρώ όλους τους εκατόν δεκαπέντε υποψήφιους της παράταξής μας, για τον δυναμικό τους αγώνα και την συνολική προσφορά. Και τέλος, όλους τους συνεργάτες μας, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Η διοίκησή μας, θα είναι μία διοίκηση για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις, αλλά με γνώμονα και στόχο, την αναπτυξιακή τροχιά και την ευημερία του τόπου και των ανθρώπων μας. Το μότο μας είναι: «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και δεσμεύομαι ότι θα το υπηρετήσουμε από την πρώτη ημέρα της διοίκησής μας. Το όνομά της παράταξής μας είναι «Περιφερειακή Σύνθεση» και θα εργαστούμε για να συνθέσουμε ιδέες, προτάσεις και δυνάμεις, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους.

Στα αποτελέσματα του Υπουργείου εσωτερικών, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έχει λευκό χρώμα. Στο τέλος της θητείας μας, θα έχει το χρώμα της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου. Σε αυτή την προσπάθεια, που μόλις άρχισε, πιστεύω ότι δεν περισσεύει κανείς, είναι όλοι χρήσιμοι και έχω την πεποίθηση ότι, η σύνθεση είναι αυτή που θα δώσει νέα πνοή στην Περιφέρεια μας και σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα ξεχωριστά. Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου, για τον αγώνα που έκανε ο καθένας και να ευχηθώ καλή και παραγωγική θητεία στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, που θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024».

Ο Χρήστος Μέτιος, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τον νέο περιφερειάρχη, Χριστόδουλο Τοψίδη, για την εκλογική του νίκη και να ευχηθώ, στον ίδιο και στους συνεργάτες του, καλή δύναμη και καλό έργο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας, που πίστεψαν στο έργο μας και μας εμπιστεύτηκαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της παράταξής μας και τους συνεργάτες μας, που έδωσαν έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Η πλειοψηφία των πολιτών αποφάσισε να συνεχίσουμε από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο. Διαβεβαιώνουμε όλους τους πολίτες, ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας ως αντιπολίτευση».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ