Η κριτική από την Μαρία Βαρύτη άρχισε από την πρώτη ημέρα της δημοτικής περιόδου 2024-2028, απέναντι στην δημοτική Αρχή και προσωπικά τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη. Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε» έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η νέα θητεία του δημάρχου Παγγαίου αρχίζει χωρίς εκπλήξεις, όπως αναμενόταν. Για μία ακόμα φορά, ο Φίλιππος Αναστασιάδης δεν μας εξέπληξε με τις επιλογές του. Διόρισε σε θέσεις έμμισθων αντιδημάρχων και προέδρων δημοτικών επιχειρήσεων, για τρίτη συνεχόμενη θητεία, τα ίδια γνωστά πρόσωπα των επί εννιάμισι ετών μόνιμων «μισθοφόρων», αφήνοντας εκτός διοίκησης νεοεκλεγέντες συμβούλους, αποδεικνύοντας ότι, η διοίκησή του δεν έχει και δεν θέλει να έχει, κάτι καινούργιο να προσθέσει, για την ανάπτυξη και την κοινωνική προοπτική του Δήμου και των δημοτών μας.

Κάλυψε «το γραμμάτιο», των εκ μεταγραφής στελεχών της παράταξής του, με έμμισθες θέσεις αντιδημάρχων, για να μην τους έχει και υποχρέωση. Παράλληλα, επανέφερε στην θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, δική του η επιλογή, το ίδιο πρόσωπο, που στο μέσον της προηγούμενης θητείας του, είχε αντικαταστήσει ως «ακατάλληλο». Γι’ αυτό και επιλογή της παράταξής μας ήταν, να μην τον ψηφίσουμε.

Με άλλα λόγια, η νέα θητεία του δημάρχου Παγγαίου αρχίζει με την λαϊκή ρήση: «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Το θέμα είναι να μη ζήσουμε μία ακόμα θητεία, με μία διοίκηση που θέλει να βλέπει τον Δήμο Παγγαίου ως «λάφυρο»!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ