Ο Άρης Πηγών ήταν επιβλητικός απέναντι στον Ηρακλή Αμμουδιάς και πέτυχε την δεύτερη νίκη στην έδρα του στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Προηγήθηκε 2-0 στο α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού και σκόραρε τρία τέρματα ακόμα στο β΄ ημίχρονο, δίνοντας διάσταση θριάμβου στην νίκη του με τελικό σκορ 5-0! Τα τέρματα σημείωσαν οι: Παντελίδης, Δουμάνης, Αθανασάκης 2, Φραγκούλης.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής ημέρας είναι τα ακόλουθα: Άρης Πηγών-Ηρακλής Αμμουδιάς 5-0, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Παύλος Μελάς Κουτσού 2-0, Α.Ε. Ευόσμου-Αλεξανδρούπολη 1-2.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η εξής: Αλεξανδρούπολη 12 βαθμοί, Άρης Πηγών 9, Ηρακλής Αμμουδιάς 8, Α.Ε. Ευόσμου 7, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 4, Π.Α.Ο. Ποντίων Νέας Αμισού 2, Παύλος Μελάς Κουτσού 0.

Την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία εξασφάλισε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ενώ τα υπόλοιπα δύο «εισιτήρια» θα δοθούν στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες. Την 6η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Αλεξανδρούπολη-Ηρακλής Αμμουδιάς, Π.Α.Ο. Ποντίων Νέας Αμισού-Παύλος Μελάς Κουτσού, Α.Ε. Ευόσμου-Δόξα Νέτου Σιδηροχωρίου. Ο Άρης Πηγών έχει «ρεπό» και την τελευταία αγωνιστική ημέρα θα παίξει με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ