Μάκης Παπαδόπουλος: «Να σταματήσει η ταλαιπωρία και η κοροϊδία προς τους γονείς και τις αθλήτριες του Α.Ο. Αμυγδαλεώνα»

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση, για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου στον Αμυγδαλεώνα και την διαμαρτυρία του τοπικού συλλόγου πετοσφαίρισης: «Η αγανάκτηση των γονέων και των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ του Αμυγδαλεώνα, για την τεράστια, πολύχρονη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο του Αμυγδαλεώνα, είναι απολύτως δικαιολογημένη. Εμείς, ως παράταξη, έχουμε κάνει αρκετές συναντήσεις με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για το θέμα αυτό και το έχουμε βάλει και θα συνεχίζουμε να το βάζουμε, στο δημοτικό συμβούλιο, πιέζοντας την δημοτική Αρχή να λύσει το πρόβλημα. Είναι απαράδεκτο, η διοίκηση του Δήμου Καβάλας και προσωπικά ο δήμαρχος, να αδιαφορούν με προκλητικό τρόπο, για την καθημερινή ταλαιπωρία γονέων και αθλητριών ηλικίας δώδεκα και δεκατριών ετών, που αναγκάζονται να μετακινούνται μέχρι τα μεσάνυχτα εκτός του χωριού, πολλά χιλιόμετρα μακριά, για τις προπονήσεις τους. Αυτή η κατάσταση, έχει οδηγήσει σε αποψίλωση το δυναμικό της ομάδας, που έχει μειωθεί κατά εξήντα τοις εκατό, εξαιτίας αυτής της απαράδεκτης κατάστασης και της οικονομικής ζημίας που έχει προκληθεί στην ομάδα και στους γονείς.

Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην αντίδραση της ομάδας βόλεϊ του Αμυγδαλεώνα και θα είμαστε μαζί τους, προκειμένου να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και η ταλαιπωρία, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Αμυγδαλεώνας και γενικότερα η Δημοτική Ενότητα Φιλίππων, χρειάζονται μία άλλη, πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση στο θέμα της ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών στην περιοχή. Η ολοκλήρωση, ωστόσο, του έργου του κλειστού γυμναστηρίου, είναι πρώτιστος στόχος της παράταξής μας και αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη του συνόλου των αθλητικών υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ