Μάκης Παπαδόπουλος: «Με τον Θόδωρο Μουριάδη δήμαρχο και τον Απόστολο Χρόνη πρόεδρο, η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έχει μόνο ζημίες»!

0

Ο Μάκης Παπαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», θεωρεί υπεύθυνους για την οικονομική ζημία στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευση Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη και τον πρόεδρο της επιχείρησης, Απόστολο Χρόνη. Επίσης, θεωρεί υπεύθυνους τον δήμαρχο και τον πρόεδρο της επιχείρησης, για την νέα αύξηση 50% στην πάγια χρέωση στα τιμολόγια.

Αναλυτικά δήλωσε: «Η διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. προχωρά σε νέα οριζόντια αύξηση πενήντα τοις εκατό στην πάγια χρέωση στα τιμολόγια του νερού, που φτάνει από τα τέσσερα ευρώ στα έξι ευρώ τον μήνα, για κάθε νοικοκυριό αδιακρίτως και άσχετα με την κατανάλωση που κάνει! Δηλαδή, το κάθε νοικοκυριό θα πληρώνει: 12 μήνεςΧ6 ευρώ=72 ευρώ τον χρόνο!

Και συνολικά για τα σαράντα πέντε χιλιάδες υδρόμετρα της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., όλοι οι δημότες θα επιβαρυνθούν επιπλέον με ένα εκατομμύριο ογδόντα χιλιάδες ευρώ τον χρόνο! Θα φτάσουμε, δηλαδή, να πληρώνουμε τρία εκατομμύρια διακόσιες σαράντα χιλιάδες ευρώ «χαράτσι» στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ. όλοι οι δημότες κάθε χρόνο και κυρίως οι δημότες με χαμηλή κατανάλωση!

Αυτές είναι οι συνέπειες της κακοδιαχείρισης, της κατασπατάλησης χρημάτων, των ανεξέλεγκτων αναθέσεων δεκάδων χιλιάδων ευρώ! Δήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. δημιούργησαν χρέος στην Δ.Ε.Η. τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ! Δήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. αδιαφόρησαν για τις ζημίες που συσσωρεύονταν κάθε χρόνο στα οικονομικά της επιχείρησης και έχουν φτάσει τα τριάντα δύο εκατομμύρια πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ!

Με τον Θόδωρο Μουριάδη δήμαρχο και τον Απόστολο Χρόνη πρόεδρο στην Δ.Ε.Υ.Α.Κ., η δημοτική επιχείρηση εμφανίζει μόνο ζημίες! Οι ζημίες μόνο για το 2022 έφτασαν κοντά στις εννιακόσιες χιλιάδες ευρώ! Η διοίκηση του Δήμου έλεγε προεκλογικά, ότι δεν θα μετακυλήσει στους δημότες το κόστος των επιλογών της. Τώρα που πέρασαν οι δημοτικές εκλογές, όμως, δήμαρχος και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ