Την κριτική του προς την δημοτική Αρχή και ειδικότερα τον δήμαρχο, Θόδωρο Μουριάδη, ασκεί ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος, για την συνεχή παλινωδία στο έργο ανάπλασης της αγοράς Αγίου Νικολάου.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει: «Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας, έχει λάβει την απόφαση να δώσει νέα παράταση στις εργασίες ανάπλασης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου μέχρι τις 20 Αυγούστου! Εδώ και δύο χρόνια, ο δήμαρχος Καβάλας παραπλανά τους πάντες. Στην αρχή, μας έλεγε ότι το έργο έπρεπε να τελειώσει στις 31 Δεκεμβρίου 2023, θυσιάζοντας την περσινή θερινή τουριστική περίοδο. Μετά, έδωσε παράταση για τις 31 Μαΐου 2024 και τώρα φτάνει στις 20 Αυγούστου, θυσιάζοντας και την φετινή θερινή τουριστική περίοδο!

Αυτό σημαίνει ότι, ο δήμαρχος Καβάλας, με δική του ευθύνη, βάζει οριστικά «ταφόπλακα» στους επαγγελματίες της περιοχής του Αγίου Νικολάου για δεύτερη χρονιά! Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, χάνεται η θερινή τουριστική περίοδος, κλείνουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες παθαίνουν ζημιά και εργαζόμενοι χάνουν τις δουλειές τους! Είναι προφανές, πια, ότι η δημοτική Αρχή έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και παίρνει «αλλοπρόσαλλες» αποφάσεις, που πλήττουν άμεσα επαγγελματίες και εργαζόμενους εν μέσω θερινής τουριστικής περιόδου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ