Οι πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις πλησιάζουν για τις ομάδες καλαθοσφαίρισης του Νομού Καβάλας, που άρχισαν, ή θα αρχίσουν, την προετοιμασία τους. Την περίοδο αυτή, οι διοικούντες συζητούν με παίκτες που θέλουν να εντάξουν στα σωματεία τους.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης πραγματοποίησε τις πρώτες προσθήκες και άρχισε την προετοιμασία του, ενόψει του πρωταθλήματος της Elite League, στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής, αφού στο γυμναστήριο της Ελευθερούπολης γίνεται το έργο για την αύξηση της χωρητικότητας.

Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας απέκτησε δύο νεαρούς καλαθοσφαιριστές, τον 20χρονο point guard, Μιχάλη Καρλή και τον 22χρονο small forward, Δημήτρη Βάνη. Η Ε.Κ. Καβάλας θα αγωνιστεί την περίοδο 2023-2024 στο πρωτάθλημα της National League 1 (πρώην Β΄ εθνική κατηγορία).

Οι «Πάνθηρες» Καβάλας, που θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 20 Σεπτεμβρίου 2023, για την διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας, προετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Με νέο προπονητή, τον Αρίστιππο Χαντέλη και αρκετές παίκτριες από την περασμένη περίοδο, η νέα ομάδα «χτίζεται» στο δημοτικό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Η Αγία Βαρβάρα είναι η τέταρτη εκπρόσωπος σε πρωτάθλημα εθνικής κατηγορίας (National League 2) και συνεχίζει με τον «κορμό» που δημιούργησε τα προηγούμενα έτη και έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης την περασμένη περίοδο. Τα «βήματα» που γίνονται είναι σταθερά και μελετημένα.

Τέλος, στο πρωτάθλημα ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., ο Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» και ο «Αστέρας» ενισχύθηκαν με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Ο Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε ως πιο πρόσφατη προσθήκη τον point guard, Γιώργο Παπαζούδη, ο οποίος φόρεσε και την φανέλα της Ε.Κ. Καβάλας. Ο «Αστέρας», με προπονητή τον Νίκο Πενταζίδη, συμφώνησε με τρεις παίκτες που πρωταγωνίστησαν στην άνοδο του Κ.Α.Ο. Δράμας στην Β΄ εθνική κατηγορία. Αναφερόμαστε στους Καβαλιώτες Σταύρο Κουμλέλη, Φώτη Καβαργύρη και στον Δραμινό play maker, Μάκη Γαϊτανίδη. Αναμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ