Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Energean στηρίζει το MDA Ελλάς και το έργο του, στην υποστήριξη των συνανθρώπων με νευρομυικές παθήσεις και έτρεξε μαζί του στον 40ό μαραθώνιο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, η συμμετοχή των εργαζόμενων, με την οργάνωση του τμήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Energean, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς 45 εργαζόμενοι βρέθηκαν στην αφετηρία της κλασικής διαδρομής και στους δρόμους των 10 και των 5 χιλιομέτρων. «Η εμπειρία από μόνη της μοναδική, πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει την ευκαιρία να τρέξει μαζί με τους θαυμαστούς αγωνιστές του MDA Ελλάς, που καθημερινά δίνουν ένα παράδειγμα θέλησης και δίψας για την ζωή, υπερβαίνοντας τις αντιξοότητες που απορρέουν από την πάθησή τους. Παρούσα στο υπέροχο αυτό Σαββατοκύριακο, που θα μείνει, όπως και τα προηγούμενα, ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη όλων και η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, managing director και country manager της Energean στην Ελλάδα, η οποία δήλωσε: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε, για άλλη μια χρονιά, στους δρομικούς αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του αυθεντικού μαραθωνίου της Αθήνας. Κυρίως, όμως, είμαστε χαρούμενοι, συγκινημένοι, αλλά και υπερήφανοι για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν νευρομυικές παθήσεις και για τα μέλη του MDA Ελλάς που τους φροντίζουν, καθώς και για το ηχηρό μήνυμα που στέλνουν, κάθε μέρα, στην κοινωνία μας, ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας κοινωνικός αποκλεισμός, κάθε συνάνθρωπός μας έχει δικαίωμα στην καθημερινότητα, ανεξάρτητα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Φέτος, πετύχαμε να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο την συμμετοχή μας, παρότι για αντικειμενικούς λόγους μας έλειψαν οι συνάδελφοί μας από το Ισραήλ, καθώς είχαμε παρόντες συναδέλφους από την Αθήνα, την Καβάλα, την Κύπρο, την Αίγυπτο και την Ιταλία, οι οποίοι και τερμάτισαν όλοι. Δεσμευόμαστε ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό του MDA Ελλάς, με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση και συμμετοχή στο μέλλον».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το MDA Ελλάς, η Energean στηρίζει την πτέρυγα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί για την φροντίδα των συνανθρώπων που αντιμετωπίζουν νευρομυικές παθήσεις, καλύπτοντας όλη την βόρεια Ελλάδα. Η Energean είναι δεσμευμένη στην υλοποίηση των στόχων του Ο.Η.Ε. για την βιώσιμη ανάπτυξη. Με την υποστήριξη του MDA Ελλάς, εξυπηρετούνται ο στόχος νο10 για λιγότερες ανισότητες, ο στόχος νο3 για καλή υγεία και ευημερία και ο στόχος νο17 για συνεργασία για την επίτευξη των στόχων.», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ