Η Θασιακή Ένωση Καβάλας θα βραβεύσει και φέτος, τους αριστούχους Θασίους, ή θασιακής καταγωγής μαθητές, που αποφοίτησαν από τα δημοτικά σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας το σχολικό έτος 2022-2023, σε ειδική εκδήλωση, που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30π.μ., στο γυμναστήριο του Γυμνασίου Λιμεναρίων.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, θα τιμηθεί, επίσης, η φιλόλογος Θωμαή Νάσκου (φωτογραφία), η οποία, με τις πανελλήνιες και βαλκανικές αθλητικές διακρίσεις της, προβάλλει την δημόσια εκπαίδευση και το Γενικό Λύκειο Λιμεναρίων, όπου υπηρετεί. Οι τελευταίες διακρίσεις της είναι: 

-Βαλκανικοί αγώνες διαχρονικών αθλητών στίβου, Σεπτέμβριος 2022, στην Θεσσαλονίκη: ασημένιο μετάλλιο στο βάδην και δύο πανελλήνια ρεκόρ στις σκυταλοδρομίες 4Χ100μ. και 4Χ400μ.

-Πανελλήνιοι αγώνες διαχρονικών αθλητών  στίβου, Ιούλιος 2023, στην Αλεξανδρούπολη: χρυσό μετάλλιο στο βάδην, χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα, χρυσό μετάλλιο στα 800 μέτρα, χρυσό μετάλλιο στα 1.500 μέτρα.

Το διοικητικό συμβούλιο της Θ.Ε.Κ., καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους, να τιμήσουν με την παρουσία τους την κορυφαία εκδήλωση του συλλόγου, που πραγματοποιείται κάθε έτος από το 1974 και επιβραβεύει την πνευματική προσπάθεια και το ήθος της μαθητιώσας νεολαίας του τόπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ