-Δεν μας τα λέει καλά ο φίλτατος Ντίνος Κλειτσιώτης, ο οποίος έκανε δήλωση σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του στον Δήμο Καβάλας. «Είχαμε έναν συνδυασμό έτοιμο, με περίπου εκατό άτομα, που «ανέβηκε» στην πλατφόρμα (σ.σ. του Υπουργείου εσωτερικών). Πήρα, όμως, αυτή την απόφαση την ύστατη στιγμή, αφού έκανα την τελική προσπάθεια συμπόρευσης». Πως αισθάνονται, άραγε, οι εκατό άνθρωποι που πίστεψαν στον Ντίνο, τον εμπιστεύτηκαν και δέχτηκαν να στηρίξουν την υποψηφιότητά του; Και ο Ντίνος τους «κρέμασε» την… ύστατη στιγμή; Έπρεπε να είχαν πάρει το «μήνυμα» οι συμπολίτες αυτοί, την ημέρα που ο Ντίνος «κρέμασε» την Αναστασία Ιωσηφίδου, όταν βγήκε μία ημέρα πριν από την ημερομηνία που συμφώνησαν και ανακοίνωσε ότι είναι ο επικεφαλής του ενιαίου συνδυασμού! Εκείνη την ημέρα χάθηκε η αξιοπιστία στο πρόσωπο του Ντίνου Κλειτσιώτη.

-Είπε, ακόμα, ότι δεν κατάφερε να συνενώσει τις δυνάμεις εκείνες και να διεκδικήσουν, με πολλές πιθανότητες, τον δημαρχιακό θώκο. Καταρχάς, την πρόταση αυτή έκανε πολύ καιρό νωρίτερα η Αναστασία Ιωσηφίδου, η οποία δεν περιοριζόταν μόνο στους υποψήφιους που ανήκουν στον πολιτικό χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Στην συνέχεια, πήρε την πρωτοβουλία ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Δράκος, μόνο για τους τρεις υποψήφιους δημάρχους: Αναστασία Ιωσηφίδου, Χαράλαμπο (Μπάμπη) Χρυσανίδη, Κωνσταντίνο (Ντίνο) Κλειτσιώτη. Ο Μπάμπης Χρυσανίδης διαχώρισε εξαρχής την θέση του, επειδή ήθελε να ηγηθεί εξαρχής του κοινού ψηφοδελτίου. Έμειναν οι δύο, Αν. Ιωσηφίδου, Ντίνος Κλειτσιώτης, που συμφώνησαν να κάνουν δημοσκόπηση και ο πρώτος μεταξύ τους, να είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού. Ακόμα περιμένουμε να δώσει στην δημοσιότητα την δημοσκόπηση που ισχυρίζεται ότι τον ανέδειξε (οριακά) νικητή επί της Αν. Ιωσηφίδου.

-Όπως αναμένουμε να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα των τριών δημοσκοπήσεων, που τον φέρνουν δεύτερο πίσω από τον Θόδωρο Μουριάδη. Παρά τα θετικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και τον έτοιμο συνδυασμό, ο Ντίνος απέσυρε την υποψηφιότητα του… την ύστατη στιγμή. Θεώρησε ότι ο δεύτερος στις δημοσκοπήσεις, δεν έχει προοπτική νίκης. Θα του αναφέρουμε το «πρόσφατο» παράδειγμα του Θόδ. Μουριάδη, ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση, με διαφορά μερικών δεκάδων ψήφων, στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών το 2019 και μία εβδομάδα μετά, αναδείχτηκε πανηγυρικά νικητής και εκλέχτηκε δήμαρχος Καβάλας! Οι δημοσκοπήσεις, επομένως, δεν αναδεικνύουν δήμαρχο.

-Ο Ντίνος Κλειτσιώτης μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές, το έτος 2028. Μετά από αυτό που έκανε στους συνεργάτες του στις 31 Αυγούστου του τρέχοντος έτους, πόσοι (και πόσες) θα τον εμπιστευτούν και θα ενταχθούν στον συνδυασμό του; Θεωρούμε πως «έπαιξε το τελευταίο χαρτί» στον Δήμο Καβάλας και ο στόχος να διεκδικήσει τον δημαρχικό θώκο χάθηκε. Η λαϊκή ρήση λέει ότι: «Όπως στρώσεις, θα κοιμηθείς». Ο Ντίνος θέλησε να «επιβάλλει» την υποψηφιότητα του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και απέτυχε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.