«Φούντωσε η μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας, μετά από την νίκη που σημείωσε ο «Βύρων» επί του Άρη Πηγών, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2024, στο «Βερούλειο» γήπεδο. Η νίκη αυτή επιτεύχθηκε με ανατροπή στο σκορ, αφού η ομάδα των Πηγών προηγήθηκε με τέρμα που σημείωσε ο Παντελίδης. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ευστόχησε σε πέναλτι και ισοφάρισε 1-1 για τον γηπεδούχο «Βύρωνα» και έτσι έληξε το α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού. Στο β΄ ημίχρονο, οι δύο ομάδες «τα έδωσαν όλα» για την νίκη, την οποία πήρε ο «Βύρων» με δεύτερο τέρμα από τον Μηνά Πτηνόπουλο. Η φιλοξενούμενη ομάδα, του Άρη Πηγών, θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα και ότι διαμορφώθηκε από την απόφαση του διαιτητή, Παναγιώτη Τσιάρα, να καταλογίσει το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε ο «Βύρων».

Στα άλλα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ορφέας Ελευθερούπολης-Λιμενάρια 2-2, Αγίασμα-Άγιος Ανδρέας 5-1, Αμυγδαλεώνας-Α.Ε. Καβάλας 0-2, Οφρύνιο-Νέα Πέραμος 0-0, Θεολόγος-Θεαγένης 2-0, Ορφάνι-Ακροβούνι 3-0 χωρίς αγώνα.

Η βαθμολογία είναι η ακόλουθη: Βύρων Καβάλας 49 βαθμοί, Πηγές 48, Αγίασμα 46, Οφρύνιο 38, Ορφέας Ελευθερούπολης 31, Θεολόγος 26, Α.Ε. Καβάλας 26, Ορφάνι 25, Λιμενάρια 20, Νέα Πέραμος 19, Αμυγδαλεώνας 11, Άγιος Ανδρέας 9, Θεαγένης 4.

Την 19η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Θεαγένης-Νέα Πέραμος, Πηγές-Θεολόγος, Α.Ε. Καβάλας-Βύρων Καβάλας, Άγιος Ανδρέας-Ορφάνι, Λιμενάρια-Αμυγδαλεώνας, Ορφέας Ελευθερούπολης-Αγίασμα, ρεπό Οφρύνιο.

Στον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα (13η αγωνιστική ημέρα): Κοκκινόχωμα-Πολύστυλο 1-0, Ζυγός-Παγγαίο 0-5, Παλαιοχώρι-Φίλιπποι 1-1, Κρηνίδες-Ελευθερές 3-1. Το παιχνίδι Α.Ε. Πιερέων-Αμισιανά δεν διεξήχθη.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η εξής: Κοκκινόχωμα 34 βαθμοί, Κρηνίδες 28, Παγγαίο 28, Πολύστυλο 25, Ζυγός 17, Ελευθερές 16, Αμισιανά 16, Φίλιπποι 9, Α.Ε. Πιερέων 4, Παλαιοχώρι 1.

Την 14η αγωνιστική ημέρα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Παλαιοχώρι-Α.Ε. Πιερέων, Ελευθερές-Πολύστυλο, Αμισιανά-Ζυγός, Φίλιπποι-Κοκκινόχωμα, Παγγαίο-Κρηνίδες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ