Η μικτή ομάδα κάτω των δεκαέξι ετών (Κ16) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, με την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Πέλλας, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στο «ενωσιακό» γήπεδο στα Αμισιανά, ωστόσο αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3, από την ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στο κατάμεστο «ενωσιακό» γήπεδο, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Καρασαββίδη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Ε.Π.Σ. Πέλλας, ήταν πιο εύστοχοι στην διαδικασία

των πέναλτι και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ε.Π.Σ. Καβάλας προηγήθηκε με τέρμα που σημείωσε ο Πριόνας στο 12ο λεπτό και η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε στο 36ο λεπτό, με σκόρερ τον Χατζηδιαμαντή. Το παιχνίδι παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», Αντώνης Αντωνίου και ο νέος διοικητικός παράγοντας της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Καβάλα», Γιάννης Διαμαντίδης,

«Η φετινή πορεία της ομάδας Κ16, αποτελεί κίνητρο και πρότυπο για την συνέχεια του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου σε επίπεδο μικτών ομάδων κι έδειξε το δρόμο για την επιτυχία στις χρονιές που έρχονται. Ο πρόεδρος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, συγχαίρουν θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, για την προσπάθεια και την αγωνιστική παρουσία τους. Η φετινή χρονιά για τις μικτές ομάδες, μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει και αυτές οι εμφανίσεις, είναι που έβαλαν, ξανά, το ποδόσφαιρο της Καβάλας στον χάρτη του αθλήματος στην Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Επίσης, ο «Ορφέας» Ελευθερούπολης νίκησε στην έδρα του την «Δόξα» Βώλακα, με τέρμα που πέτυχε ο Κυριάκος Βακιρτζής (φωτογραφία) και πήρε τον πρώτο «τρίποντο» βαθμών στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Συγχρόνως, βρέθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου, μετά από τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής ημέρας, που είναι τα εξής: Ηρακλής Αμμουδιάς-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 2-0, Νίκη Ευκαρπίας-Άρης Πετεινού 2-0. Η βαθμολογία είναι η εξής: Ορφέας Ελευθερούπολης 4, Ορέστης Ορεστιάδας 3, Νίκη Ευκαρπίας 3, Άρης Πετεινού 3, Ηρακλής Αμμουδιάς 3, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1, Δόξα Βώλακα 0.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023, για την 3η αγωνιστική ημέρα, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Άρης Πετεινού, Ορέστης Ορεστιάδας-Ηρακλής Αμμουδιάς, Νίκη Ευκαρπίας-Δόξα Βώλακα. Ο «Ορφέας» Ελευθερούπολης θα έχει «ρεπό».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ