Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, στον δημοτικό κήπο Καβάλας, το σκακιστικό τουρνουά Rapid «Ελευθέρια 2024», με ευθύνη του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας και την συμμετοχή 70 αθλητών από τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Στην πρώτη θέση, με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες, ισοβάθμησαν ο Θοδωρής Χρυσομάλλης και ο Μιχάλης Καρακασίδης. Με την εφαρμογή των κριτηρίων άρσης της ισοβαθμίας, την 1η θέση κατέκτησε ο Θοδωρής Χρυσομάλλης, με δεύτερο τον Μιχάλη Καρακασίδη. Ο Κώστας Σαμαρίδης, με 5,5 βαθμούς, ήταν τρίτος.

Η Δέσποινα Τζίμα, με 5/7, ήταν πρώτη γυναίκα, με τους ίδιους βαθμούς ο Ηλίας Περζαμάνης ήταν πρώτος έφηβος, ενώ με 4,5 βαθμούς, ο Φίλιππος Μουρατίδης ήταν ο πρώτος παις και με 3,5 βαθμούς, ο Γιάννης Αποστόλου ήταν πρώτος παμπαίς. Πρώτη νεάνιδα ήταν η Αλεξάνδρα Μπηντίκη και πρώτη κορασίδα η Άννα Μαρία Βάσιου.

Στον β΄ όμιλο, πρώτος, με 6/6, ήταν ο Φώτης Ευαγγελίδης, δεύτερη, με 5/6, η Έφη Ποιμενίδου, Τρίτη, με 3,5/6, η Κατερίνα Φουντουκά και πρώτο κορίτσι η Μαρίνα Κιουρκτσίδου.

Στον γ΄ όμιλο, πρώτος, με 6,5/7, ήταν ο Δημήτρης Στογιαννούδης, με 5 βαθμούς στην δεύτερη και τρίτη θέση ισοβάθμησαν ο Αλέξανδρος Φουντουκάς και ο Αναστάσης Θεοδωρίδης, ενώ η Κατερίνα Σιναπλίδου, με 4,5 βαθμούς, ήταν πρώτο κορίτσι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ