Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) Νομού Καβάλας, συνάντηση εκπροσώπων των συλλόγων του εμπορικού κόσμου και των ελεύθερων επαγγελματιών, στην οποία εκφράστηκε η αντίθεση στα νέα φορολογικά μέτρα και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση κινητοποιήσεων, για αποτραπεί η ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε εκπρόσωπος του Συνδέσμου εκπαιδευτικών φροντιστών Νομού Καβάλας, που τάσσεται υπέρ των κινητοποιήσεων, όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο σύλλογος φροντιστών Νομού Καβάλας, με την εκπροσώπηση του προέδρου του, συμμετείχε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου 2023, στην σύσκεψη φορέων που διοργανώθηκε από την Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας. Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν, ο συντονισμός κοινών δράσεων, για την απόσυρση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που αφορά στις πολύ μικρές επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους-ελεύθερους επαγγελματίες. Αφού συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, αποφασίστηκε, ως πρώτη αντίδραση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, να μην ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, όπως και τα καταστήματα εστίασης, ενώ στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και άλλοι επαγγελματίες και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Πέραν της κινητοποίησης της Τετάρτης, θα υπάρξουν και άλλες κινητοποιήσεις, ενώ θα επιδιωχθεί και συνάντηση με τους τέσσερις βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Ο σύλλογος φροντιστών Νομού Καβάλας συμμερίζεται τις απόψεις των συνδικαλιστικών φορέων και θα συμμετάσχει σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούνε από τους τοπικούς φορείς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.