Με μεγάλη επιτυχία έγινε, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού αθλητικού κέντρου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», το 16ο Kids Open Kavalas, με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας. Συμμετείχαν 820 αθλητές, από 54 σωματεία της βόρειας Ελλάδας. Στην διάρκεια των αγώνων βραβεύτηκαν, η παραολυμπιονίκης Αλεξάνδρα Δήμογλου και ο δημοσιογράφος Τάσος Πατσίδης.

Ο διοργανωτής σύλλογος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας και ο προπονητής του, Χάρης Παλτόγλου, εκφράζουν τα θερμά τους ευχαριστήρια προς τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος στην κερκίδα του γυμναστηρίου.

Ευχαριστούμε τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού και απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Στέλιο Ιγνατιάδη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Δήμου Καβάλας, Κώστα Χατζηαναστασίου, για την στήριξη των αγώνων.

Επίσης, εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας προς το Κέντρο Ιατρικής Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Λυδία», για την πολύτιμη υποστήριξη τους και την προσφορά ασθενοφόρου κατά την διάρκεια των αγώνων, ενισχύοντας την ασφάλεια των αθλητών. Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές της Διασωστικής Ομάδας Νέστου, για την παροχή ανεκτίμητων υπηρεσιών κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τέλος, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους υποστηρικτές του συλλόγου, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην υλοποίηση του 16ου Kids Open Kavalas. Η πολύτιμη βοήθεια τους ήταν καθοριστική, για την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα. Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε όλους τους μικρούς coach, που ήταν αφοσιωμένοι στους αθλητές μας, προσφέροντας την εκπαιδευτική τους εμπειρία και υποστήριξη. Η προσφορά τους συνέβαλε στην ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας. Ευχαριστούμε και όλους τους συλλόγους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, η οποία κρίνεται εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα. Με απόλυτη ικανοποίηση, ανανεώνουμε το ραντεβού για το 17ο Kids Open Kavalas».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ