-Ο Θίοντορ κάνει τον «σερίφη», αλλά μόνο εκεί που θέλει αυτός. Στο έργο ανάπλασης της αγοράς Αγίου Νικολάου, π.χ., διαμήνυσε στην Εφορεία Αρχαιοτήτων (Καβάλας), να συντομεύσει τον έλεγχο του ευρήματος, για να προχωρήσει το έργο και να τελειώσει μέσα στο χρονοδιάγραμμα. «Αν δεν έρθουν μέχρι την Δευτέρα, εγώ συνεχίζω το έργο και ας προσφύγουν όπου θέλουν. Ας με καθαιρέσουν. Το έργο θα συνεχίσει και θα τελειώσει», δήλωσε.

-Απέναντι στην ΕΤ.Α.Δ., για την άθλια κατάσταση και την επικινδυνότητα των αποδυτηρίων και των άλλων εγκαταστάσεων στην ακτή Καλαμίτσα, ο Θίοντορ δείχνει «κατανόηση»! Όχι μόνο δεν κάλεσε την ΕΤ.Α.Δ. να συντηρήσει τις παλιές εγκαταστάσεις, χωρίς να ζητηθεί από την «ιδιοκτήτρια» της ακτής, ανέλαβε ο Δήμος Καβάλας την άρση της επικινδυνότητας! Μετά, είπε ο Θίοντορ, θα στείλει στην ΕΤ.Α.Δ. τον «λογαριασμό» για τις εργασίες. Και περιμένεις, Θίοντορ καρντάσι, να πληρώσει η ΕΤ.Α.Δ.; Όπως πλήρωσε το πρόστιμο για τις αυθαίρετες κατασκευές στην ακτή, που της έβαλε η Πολεοδομία του Δήμου Καβάλας. Μετά από την «πρώτη δόση», δεν πλήρωσε τις υπόλοιπες!

-Η ΕΤ.Α.Δ. θα πάρει τον «λογαριασμό» για τις εργασίες που έκανε ο Δήμος Καβάλας στις εγκαταστάσεις της ακτής και θα πει στον Θίοντορ, ότι θα συμψηφιστούν τα χρήματα με τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει για την παραχώρηση της Καλαμίτσας, στην συμφωνία που θα υπογραφεί, αν υπογραφεί, μεταξύ των δύο πλευρών. Και βέβαια, θα συνεχίσει το «παζάρι» για το οικονομικό αντάλλαγμα της παραχώρησης της ακτής όσο καιρό θέλει. Επί τέσσερα χρόνια, άλλωστε, ο Θίοντορ και άλλα τόσα η Δήμητρα (Τσανάκα), δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία! Συνέχισε να στέλνεις τα «ραβασάκια», Θίοντορ καρντάσι και η ΕΤ.Α.Δ. θα τα ρίχνει στο καλάθι των απορριμμάτων!

-Αν έχεις πυγμή Θίοντορ, την οποία έδειξες απέναντι στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας, να καλέσεις την ΕΤ.Α.Δ. να συντηρήσει τις εγκαταστάσεις στην ακτή Καλαμίτσα. Αλλιώς, πες στα golden boys της εταιρείας, ότι μετά από το ερχόμενο καλοκαίρι θα τις κατεδαφίσεις! Κι ας σε καθαιρέσουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ