Αντισφαίριση: Ο Ν. Χατζηαβραάμ έκανε το «νταμπλ» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και πηγαίνει για τον δεύτερο τίτλο στο ελληνικό masters U18

0

Το «νταμπλ» έκανε ο Νικόλας Χατζηαβραάμ, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1, κάτω των 18 ετών, που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο του Νομού Ηλείας. Στέφθηκε πρωταθλητής και στις δύο κατηγορίες που έλαβε μέρος, στο μονό και στο διπλό (με συμπαίκτη τον Γιώργο Δημητρίου του Α.Ο.Α. Παπάγου). Ο αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης «Πρωταθλητών» Καβάλας και της Karaproimos Coaching Team, διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πέτυχε επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Βρίσκεται στην 3η θέση της πανελλήνιας κατάταξης κάτω των 18 ετών και στο νούμερο 984 της ITF WORLD RANKINGS JUNIOR U18.

Είναι έτοιμος για την νέα πρόκληση, αφού βρίσκεται στην Αθήνα, για να διεκδικήσει, για δεύτερη φορά, τον τίτλο των ελληνικών MASTERS U18, απέναντι στους καλύτερους οκτώ αθλητές της Ελλάδας, σύμφωνα με την βαθμολογίας στην εθνική κατάταξη. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στον ιστορικό Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ