Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων, μέλη και φίλοι του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», παραβρέθηκαν, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2025, στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, ο επικεφαλής, Μάκης Παπαδόπουλος, στην ομιλία του, έδωσε έμφαση στον ενωτικό ρόλο που παίζει η παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο. Αναλυτικά ανέφερε ότι: «Η αποψινή εκδήλωση, είναι πάντα μία ευκαιρία να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να κρατάμε δυνατό τον δεσμό που μας ενώνει όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων για την παρουσία τους, καθώς επιβεβαιώνει το πνεύμα συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους φορείς της αυτοδιοίκησης, τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του τόπου μας. Ωστόσο, απόψε είναι η μέρα των ανθρώπων που αποτελούν αυτή την παράταξη, που στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου σε δύσκολες στιγμές, που πίστεψαν και πιστεύουν στον κοινό μας αγώνα και διαμόρφωσαν το όραμα που έχουμε για τον τόπο της ζωής μας, την Καβάλα και τους Φιλίππους. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε, εκπροσωπώντας πάντα με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα τα συμφέροντα των δημοτών. Παραμένουμε εδώ και χρόνια «το αποκούμπι», «το στήριγμα» των δημοτών που πιστεύουν ακράδαντα, ότι ο τόπος αυτός χρειάζεται μία άλλη κατεύθυνση, μία άλλη πορεία, για να φτάσει στην πρόοδο, την δικαιοσύνη, την ανάπτυξη για όλους».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης και εκπρόσωποι φορέων: Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής οικονομίας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Ειρήνη Βρανά, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας και πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Σωτήρης Λαζαρίδης, πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας και πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Θεόδωρος Χατζηχρήστος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας και αντιπρόεδρος Α του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Σαρρής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας, μαζί με τους: Κώστα Κεχαγιά, Γιάννη Μπούρα, Νίκο Πενταζίδη, Μάκη Τερπουικίδη, επίσης μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας, Παναγιώτης Αρσονιάδης, αντιπρόεδρος Α της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, μαζί με τον Γιάννη Χατζηαβραμίδη, αντιπρόεδρο Α του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, Νίκος Ίμβρος, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, Στέφανος Ναλμπάντης, διευθυντής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Καβάλας, Νίκος Τσουμπάκης, πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Καβάλας, Μιχάλης Τσουλφίδης, πρόεδρος της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας.
Ακόμα, παραβρέθηκαν: ο Μίμης Χριστοφιλογιάννης, πρώην βουλευτής Καβάλας, ο Παναγιώτης Τσεσλής, εκπρόσωπος του υπουργού μετανάστευσης και ασύλου και βουλευτή Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο Μένανδρος Μαρινάκης, πρώην δήμαρχος και πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Καβάλας, ο Ιορδάνης Παπαντίδης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Νέας; Δημοκρατίας Καβάλας, μαζί με την Σοφία Αθανασιάδου-Μπουμπούνα, την Μαρία Παραντινού και τον Οδυσσέα Αντωνιάδη, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., ο Τάσος Κυριατζής, πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Καβάλας, ο Δημήτρης Ράνης, πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Θάσου, ο Νίκος Κιοσές, πρώην δημοτικός σύμβουλος, ο Δημήτρης Πογαρίδης, αφ. καθηγητής πρώην Τ.Ε.Ι. Καβάλας, η Κατερίνα Καλλιοντζή και ο Κώστας Τιτόπουλος, ενεργός εθελοντής φιλόζωος.














