
-Έλα τώρα «επτάστερε», που ήσουν κι ανησυχούσα! Ο «επτάστερος», καρντάσια, βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την ημέρα που ορκίστηκε (47ος) πρόεδρος ο Donald Trump. «Είχε πολύ κρύο, μείον δώδεκα βαθμούς και είχε χιονίσει. Ενώ η εκδήλωση γινόταν πάντοτε έξω από το Καπιτώλιο, λόγω του χιονιά έγινε μέσα. Οπότε, εμείς δεν καταφέραμε να δούμε και πολλά, μια και εκεί (μέσα στο Καπιτώλιο) χωρούσαν πεντακόσια άτομα. Πάντως, ήμασταν εκεί και είδαμε τις εκδηλώσεις», έγραψε και συμπλήρωσε: «Εμπειρία και τιμή για εμένα που ήμουν εκεί». Αλλά, ο «επτάστερος» δεν ανήρτησε ούτε μία φωτογραφία, μία selfie, με τον νέο πρόεδρο, την «πρώτη κυρία» (Μελάνια), ή έστω με τον Elon Musk! Ήταν στις Η.Π.Α., αλλά όχι μέσα στο Καπιτώλιο! Ήταν την ημέρα της ορκωμοσίας, αλλά όχι στην ορκωμοσία!
-Εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον πλανήτη παρακολούθησαν την ορκωμοσία του προέδρου Trump, αλλά δεν ήταν μέσα στο Καπιτώλιο, ούτε καν στις Η.Π.Α.! Ο «επτάστερος», καρντάσια, θέλησε να «μοιραστεί» με τους Καβαλιώτες, που δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού τους, το δάνειο από την τράπεζα, τον λογαριασμό της ηλεκτρικής ενέργειας, τα τρόφιμα στο σούπερ μάρκετ, κ.ο.κ., το ταξίδι του στην παγωμένη Γουάσιγκτον, για να παρακολουθήσει την ορκωμοσία του νέου «πλανητάρχη» από μία γιγαντοοθόνη! Δεν υπολόγισε ότι θα χιονίσει και θα κάνει κρύο, ώστε η εκδήλωση να μην πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο. Κρίμα «επτάστερε», γιατί μπορεί μέσα στο πλήθος, να σου έσφιγγε το χέρι ο Donald!
-Ο «επτάστερος» επέστρεψε στην Ελλάδα, ευτυχής που ήταν παρών την ημέρα της ορκωμοσίας στις Η.Π.Α. και έκανε την σημαντική εκτίμηση, ότι: «Εάν τα συμφέροντα της Αμερικής ταυτίζονται με τα συμφέροντα της Ελλάδας, θα πάμε καλά. Αλλιώς, δεν θα πάμε καλά. Αλλά, επειδή είναι ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός και ξέρει να το χειριστεί, θα πάμε καλά».
-Δηλαδή, καρντάσι «επτάστερε», πως θα χειριστεί ο Κυριάκος την σχέση με τον Donald; Στην τελετή της ορκωμοσίας ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν προσκλήθηκε, ούτε πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο για να τον συγχαρεί, να ευχηθεί και να δηλώσει ότι επιθυμεί την συνεργασία. Όσον αφορά την «ταύτιση» των ελληνικών και των αμερικανικών συμφερόντων αυτή είναι δεδομένη, αφού η Ελλάδα και οι Η.Π.Α. είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Και το ΝΑΤΟ δεν διαλύθηκε (ακόμα)!
















