Ο αγωνιστικός σχεδιασμός στην ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» είναι σε πλήρη εξέλιξη. Παράλληλα με την στελέχωση της ομάδας με ποδοσφαιριστές, γίνεται και η στελέχωση του «επιτελείου» των συνεργατών του προπονητή, Ζόραν Στοΐνοβιτς, με έμπειρους και νέους επιστήμονες.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Δημήτρη Ρίζο, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής των τερματοφυλάκων. «Ο Δημήτρης διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και εξέλιξη τερματοφυλάκων, έχοντας αφιερώσει σημαντικό μέρος της πορείας του στην ανάπτυξη νεαρών αθλητών, ενώ είναι ιδρυτής της Rizos Goalkeeper Academy στην Καβάλα. Αποτελεί, επίσης, ιδρυτικό μέλος του πανελλήνιου δικτύου τερματοφυλάκων, συμβάλλοντας ενεργά στην αναβάθμιση της προπονητικής στην συγκεκριμένη «νευραλγική» θέση. Η γνώση, η εργατικότητα και η αφοσίωσή του, αποτελούν πολύτιμα εφόδια για την τεχνική μας ομάδα και είμαστε βέβαιοι, πως η παρουσία του θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη των τερματοφυλάκων και στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, ο Α.Ο.Κ. συμφώνησε με τον Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος αναλαμβάνει γυμναστής. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Νίκος αποτελεί έναν νέο, φιλόδοξο και ιδιαίτερα ταλαντούχο επαγγελματία, με όρεξη για δουλειά και συνεχή εξέλιξη. Προέρχεται από τον «Βύρωνα» Καβάλας, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Επίσης, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Προπόνηση και πρόληψη τραυματισμών στο ποδόσφαιρο», του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας τις γνώσεις και την επιστημονική του κατάρτιση. Η προσθήκη του στο τεχνικό επιτελείο, ενισχύει την προσπάθεια του συλλόγου να δημιουργήσει ένα άρτια οργανωμένο και απαιτητικό αγωνιστικό περιβάλλον, με στόχο την συνεχή βελτίωση των ποδοσφαιριστών και την επίτευξη των στόχων της ομάδας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ