Για τον εορτασμό της ημέρας των ενόπλων δυνάμεων, στην πόλη της Καβάλας ορίζονται οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025
Γενικός σημαιοστολισμός, από την 8η πρωινή ώρα έως και την δύση του ηλίου.
Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες.
08:00 έπαρση της ελληνικής σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας.
10:00 απόδοση τιμών με μέριμνα της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας (ΧΧΤΘΜ).
10:30 επίσημη Δοξολογία στον ιερό ναό αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στεφάνου. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο αντισυνταγματάρχης ΤΘ, Θεόδωρος Κοσμίδης.
11:00 επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης, από τους βουλευτές, τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον δήμαρχο Καβάλας, τον διοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, τον πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, τον διοικητή της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Νήσων Βορείου Αιγαίου, τον πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, τους προέδρους των Αντιστασιακών Οργανώσεων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των πεσόντων, ανάκρουση εθνικού ύμνου.
11:30 έπαρση της ελληνικής σημαίας, από τον διοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην προτομή του αρχιστράτηγου της εθνικής παλιγγενεσίας, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.
16:40 υποστολή της σημαίας στην πλατεία Ελευθερίας.
19:30 επετειακή εκδήλωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.














