Τον υπουργό πολιτικής προστασίας και κλιματικής κρίσης, Γιάννη Κεφαλογιάννη, επισκέφτηκε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης. Η συνάντηση αφορούσε τα ανοιχτά ζητήματα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.
Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, ο βουλευτής μετέφερε στον υπουργό τα αιτήματα εκάστης Υπηρεσίας, για αύξηση του προσωπικού, παραθέτοντας επιχειρήματα που επιτάσσουν την ικανοποίηση των αιτημάτων. Το προηγούμενο διάστημα, ο Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Υπηρεσιών.
Ο υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τα αιτήματα και είδε θετικά τις προτάσεις του βουλευτή για την αύξηση του προσωπικού. «Με τον υπουργό έχουμε αναπτύξει μία ειλικρινή σχέση συνεργασίας και επικοινωνίας, όπως αποδείχτηκε και εν μέσω των πυρκαγιών. Τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του και για την πρόθεση του να βοηθήσει, για την διασφάλιση της πυροπροστασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας», δήλωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης.














