-Να ευχηθούμε στην υποψήφια δήμαρχο Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα που θα δώσει, έως την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο του 2023. Η έναρξη του προεκλογικού αγώνα σηματοδοτήθηκε με την ανακοίνωση των ονομάτων των πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με την ονομασία «Ώρα δημιουργίας». Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου είναι απαιτητική προσπάθεια, γιατί πρέπει να συνδυάσει την ποσότητα με την ποιότητα των υποψηφίων. Είμαστε βέβαιοι, ότι η Αν. Ιωσηφίδου θα δώσει έμφαση στην ποιότητα του ψηφοδελτίου και οι επιλογές που κάνει, με τους συνεργάτες της, είναι πολύ προσεκτικές. Δεν θα αρκεστεί να «γεμίσει» το ψηφοδέλτιο με πρόσωπα, αλλά θα «περάσει από (ψιλό) κόσκινο» όλους τους υποψήφιους. Γιατί ο στόχος είναι, να δημιουργηθεί μία «δυνατή ομάδα» για να διοικήσει τον Δήμο Καβάλας.

-Το ευχάριστο και ελπιδοφόρο, μαζί, είναι πως δέχεται προτάσεις από συμπολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν την προσπάθεια της και να ασχοληθούν με τα κοινά. Η συμμετοχή στα κοινά είναι το μεγάλο «διακύβευμα» όχι μόνο στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, αλλά και στις εθνικές εκλογές. Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, μετά την έξοδο από την αυστηρή οικονομική επιτήρηση και την πανδημία του κορονοϊού covid 19.

-Σε κρίσιμη φάση, επίσης, βρίσκεται ο Δήμος Καβάλας, στον οποίο εκτός από μία απλή διαχείριση της καθημερινότητας, έγιναν ελάχιστα βήματα προόδου, όπως φάνηκε από την συζήτηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Δήμου για την περίοδο 2020-2023, που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως ειπώθηκε, οι βασικοί στόχοι του σχεδίου θα αρχίσουν να υλοποιούνται μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023! Ο Δήμος Καβάλας έχασε, δυστυχώς, μία ακόμα τετραετία και συνεχώς υποχωρεί.

-Σ’ αυτή την κρίσιμη φάση, λοιπόν, χρειάζεται «ανασύνταξη των δυνάμεων» και πολλή δημιουργική δουλειά. Δηλαδή, όπως λέει το σύνθημα του συνδυασμού της Αν. Ιωσηφίδου, είναι «Ώρα δημιουργίας». Η επικεφαλής του συνδυασμού, είναι και εργατικός και δημιουργικός άνθρωπος. Πιστεύουμε πως θα επιλέξει συνεργάτες, άτομα που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και θα μοιραστούν το μεράκι για τον πρωταγωνιστή Δήμο Καβάλας.

-Στα πλεονεκτήματα της Α. Ιωσηφίδου, ακόμα, είναι η γνώση, η εμπειρία στην διοίκηση του Δήμου και ο μεγάλος ενθουσιασμός της! Έχουμε την αίσθηση, ότι ο ενθουσιασμός της είναι μεγαλύτερος από τις προηγούμενες φορές που ασχολήθηκε με την αυτοδιοίκηση. Είναι λογικό, αφού θα ηγηθεί, για πρώτη φορά, της προσπάθειας να διοικηθεί ο Δήμος Καβάλας. Κατά την άποψη μας, είναι η πιο αξιόλογη υποψηφιότητα (δημάρχου) από τις γνωστές έως σήμερα. Διότι, διακρίνεται για την ρεαλιστικότητα των προτάσεων, την μαχητικότητα, την προσήλωση στον στόχο και την αποτελεσματικότητα. Εάν οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες συμμετέχουν μαζικά στις ερχόμενες εκλογές, θεωρούμε ότι η υποψηφιότητα της Αν. Ιωσηφίδου, θα έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ