Το Stilvi Jazz Quartet συμμετέχει στο φεστιβάλ τεχνών της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Θάσου (ΔΗ.ΚΕ.Θ.), όπου θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο πάνω στον αυτοσχεδιασμό στην μουσική τζαζ και θα δώσει μία συναυλία στον υπέροχο χώρο των Αποθηκών Μεταλλείων στα Λιμενάρια, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 στις 14:00 το σεμινάριο και στις 20:30 η συναυλία αντίστοιχα.

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στην κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών της τζαζ, με στόχο την άμεση και πρακτική εφαρμογή τους στην πράξη του αυτοσχεδιασμού. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, μπορούν να φέρουν τα μουσικά τους όργανα, ώστε να συμμετέχουν ενεργά και στο jam session στο τέλος του σεμιναρίου.

Το Stilvi Jazz Quartet γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη για επικοινωνία, αυτοσχεδιασμό και αλληλεπίδραση στον χώρο της jazz μουσικής. Μέσα από τις προσωπικές συνθέσεις των μελών του, επιχειρεί να συνδέσει την παραδοσιακή με την μοντέρνα τζαζ, αφήνοντας τον ακροατή να ταξιδέψει σε γνώριμα και μη ακουστικά τοπία. Το κουαρτέτο αποτελείται από τους: Αλέξανδρο Κουτσογιάννη (σαξόφωνα, κλαρινέτο), Βασίλη Γκαγκαβούζη (κοντραμπάσο), Τάσο Συμεωνίδη (κιθάρα), Τρύφωνα Γκέντζη (τύμπανα). Η είσοδος στο σεμινάριο και στην συναυλία είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ