Η νίκη του Α.Ο.Κ., με σκορ 1-0, επί του Μακεδονικού, είναι ένα σημαντικό βήμα για την διεκδίκηση της 5ης θέσης στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Αυτός πρέπει να είναι ο ρεαλιστικός στόχος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όταν ο Α.Ο.Κ. καταφέρνει να κρατήσει «καθαρή» την εστία του, θα μαζεύει διαδοχικούς βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος του προπονητή, Γιάννη Τάτση, να θωρακίσει αμυντικά τον Α.Ο.Κ. Συγχρόνως, δουλεύει για να βρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Πρωτίστως, για να αυξηθεί η παραγωγή τελικών προσπαθειών και η δημιουργία «κλασικών» ευκαιριών.

Απέναντι στον Μακεδονικό, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025, ο Α.Ο.Κ. δημιούργησε φάσεις, είχε μακρινά σουτ και «πάτησε» στην μεγάλη περιοχή του Μακεδονικού. Είχε δοκάρι και πέτυχε ένα ωραίο τέρμα με τον Μαρκ Σιφναίο, έπειτα από το σέντρα του Βασίλη Κατσουλίδη. Ο Α.Ο.Κ. έχει ανάγκη από τις σέντρες των ακραίων αμυντικών και επιθετικών ποδοσφαιριστών του, για να δημιουργήσει περισσότερες καταστάσεις απειλής στις εστίες των αντιπάλων ομάδων. Το μοναδικό τέρμα επιτεύχθηκε στην αρχή του β΄ ημιχρόνου του αγώνα και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό.

Να σημειώσουμε ότι, ο Α.Ο.Κ. δέχτηκε στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος 15 τέρματα και στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες του β΄ γύρου ένα τέρμα (από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο). Εν αρχή ην, η άμυνα λοιπόν! Η αποτελεσματική άμυνα, θα δώσει την αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Στο γήπεδο του Μακεδονικού αγωνίστηκαν οι: Γιαννίκογλου, Κολλαράς, Κατσουλίδης, Διονέλλης, Αλιατίδης, Hrustinec, Γαβριηλίδης, Βοριαζίδης, Μπρέγκου, Σιφναίος, Σταμούλης (Παπαδόπουλος, Kandoussi, Παναγιώτου). Την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στήριξαν αρκετοί φίλοι της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ