Εκδήλωση αφιερωμένη στο Θανάση Παπακωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε από το Μουσικό Σχολείο Καβάλας με τα μουσικά σύνολα να συνοδεύουν τον γνωστό τραγουδοποιό σε μερικά από τα πολλά τραγούδια του.

Dsc_0311Με το ξεκίνημα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου (πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο), έπιασε βροχή, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να διακόψουν την εκδήλωση προκειμένου να προστατευθεί ο εξοπλισμός, ηχεία, κονσόλες, μουσικά όργανα, φώτα. Η βροχή δε δυνάμωσε και μάλιστα μέσα σε πολύ λίγη ώρα σταμάτησε, αλλά η εκδήλωση είχε προλάβει να διακοπεί και οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι να αποχωρήσουν.

Dsc_0310Εκεί που όλα έδειχναν ότι η εκδήλωση έλαβε τέλος, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου πήρε την κιθάρα του, έκατσε στην άκρη της σκηνής και άρχισε να τραγουδάει μόνος του με την κιθάρα. Μέσα σε πολύ λίγη ώρα οι παρευρισκόμενοι μαζεύτηκαν γύρω του και στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας πήραν στα χέρια τα όργανα.

Dsc_0306

Το αποτέλεσμα ήταν να πραγματοποιηθεί μία πολύ όμορφη εκδήλωση, διαφορετική από αυτή που ο οποιοσδήποτε ανέμενε, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο του Κ-ΤΥΠΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.